Εριέττα Κούρκουλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Το πρώτο τους παιδάκι περιμένουν, η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης, όπως αποκάλυψαν με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα socia media.

Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλια του συζύγου της, η Εριέττα Κούρκουλου εξέφρασε ανοιχτά την αγάπη της προς τον άνδρα της ζωής της, περιγράφοντας στο instagram μια άγνωστη ιστορία μέσα από την οποία θαύμασε περισσότερο τον Βύρων Βασιλειάδη.

Δες παρακάτω το κείμενο που έγραψε η ίδια στο instagram:

«Την ημέρα του γάμου μας, μου έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα η πιο ξεχωριστή και ντόμπρα εθελόντρια που έχουμε χρόνια στην Save a Greek Stray:

«Πριν σας ευχηθώ θέλω να σου περιγράψω ένα περιστατικό…όταν είμασταν στην Μάνη για την δράση κι ενώ καθάριζα, άκουγα κάτι από τον δίπλα διάδρομο…κοίταξα και βλέπω τον Βύρωνα να έχει σκύψει και να έχει μπει ο μίσος σχεδόν μέσα στο κλουβί ,το οποίο ήταν γεμάτο «πυρηνικά»…καταλαβαίνεις….και καθώς καθάριζε μιλούσε ψιθυριστά στο σκυλάκι που ήταν μέσα…οι άνθρωποι κάνουν πολλά πράγματα «δήθεν»…αυτό που είδα ήταν κάτι που έβγαινε από την καρδιά του, κάτι που θα μπορούσε να μην το κάνει αλλά το έκανε μόνο γιατί το πίστευε, το ήθελε!!!

Σε αυτά τα μικρά όμως βλέπεις τα πιο μεγάλα…κι ευχήθηκα να μείνετε μαζί γιατί οι καρδιές σας είναι το ίδιο υπέροχες και σπάνιες. Εκεί ,ανάμεσα σε κλουβιά λερωμένα και ζώα ταλαιπωρημένα ,την στιγμή εκείνη κατάλαβα το μεγαλείο της ψυχής του.

Μόνο ένας τέτοιος άνθρωπος σου αξίζει αγαπημένη μου, γιατί η καρδιά σου είναι τόσο καλη που μόνο ομορφιά χαρίζει στις ζωές μας.

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα το ποιος είσαι και το πόσο τυχερή αισθάνομαι που μου έκανες την τιμή να γίνεις το «για πάντα» μου. Σ´αγαπώ όσο τίποτα! Χρόνια Πολλά Αγάπη μου», έγραψε.

Δες τη σχετική ανάρτηση: 


epirusblog.gr
5 of 5
Εριέττα Κούρκουλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8234304110875596246
item