Ευγενία Δημητροπούλου: Ο μυστικός γάμος της και η ζωή με τον νευροχειρουργό σύζυγό της

Η Ευγενία Δημητροπούλου το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πώς είναι η σχέση με έναν άνθρωπο από εντελώς διαφορετικό χώρο καθώς ο σύζυγός της είναι νευροχειρούργος, ενώ τόσο η ίδια, όσο και ο συμπρωταγωνιστής της στον «Ήλιο», Πέτρος Λαγούτης, σχολίασαν αν σκέφτηκαν plan b λόγω της πανδημίας.

Ευγενία, το καλοκαίρι παντρεύτηκες υπό άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, δήλωσες ότι μετά τον γάμο έψαξαν, βρήκαν τον αριθμό του συντρόφου σου και του τηλεφωνούσαν.

Τον έπαιρναν οι δημοσιογράφοι μετά τον γάμο. Βλέπεις, το τηλέφωνο του υπάρχει στο Ίντερνετ και είναι εύκολο να το βρει κάποιος από την ιστοσελίδα του (σ.σ. ο σύζυγος της Στέλιος Βλατάκης είναι νευροχειρουργός}.

Πώς είναι η σχέση με έναν άνθρωπο από εντελώς διαφορετικό χώρο;

Ευγενία: Κανείς από τους δυο μας δεν έχει ωράριο. Είμαστε και οι δυο αυτοδημιούργητοι στον χώρο μας. Δηλαδή δεν υπάρχει από πίσω κάποιο background που μας είχε βοηθήσει ή μας είχε δώσει κάποιες γνώσεις. 

Νομίζω ότι έχουμε κάνει και οι δύο αυτό που αγαπάμε. Οπότε όλα είναι θέμα ανθρώπου και όχι αν είναι στον ίδιο χώρο με εσένα ή όχι. Με κατανοεί, όπως κι εγώ κατανοώ ότι, για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι εύκολο να πάμε σε ένα νησί αν δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μπορεί να τον καλύψει. 

Κι αυτό γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστεί να γυρίσουμε στην Αθήνα. Αντίστοιχα κι εγώ μπορεί να δουλεύω ανήμερα Χριστούγεννα, Σάββατο ή μέχρι τις 12.00 το βράδυ. Νομίζω όμως ότι δεν στέκεται κάποιος εκεί.

Ζώντας την πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία αλλά βλέποντας πόσο επλήγη ο χώρος σας, σκεφτήκατε ένα επαγγελματικό plan b;

Πέτρος: Εγώ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στην πρώτη καραντίνα ένιωσα ότι ζούμε κάτι σκληρό και πρωτόγνωρο. Παρ’ όλα αυτά, στη δεύτερη έπεσα περισσότερο ψυχολογικά. Επαγγελματικά εκείνη την περίοδο είχα κανονίσει να μην κάνω τηλεόραση. 

Είχα αρνηθεί μια πρόταση και έφτιαξα ένα πρόγραμμα στο οποίο επτά μέρες της εβδομάδας θα έπαιζα θέατρο. Ξαφνικά χάλασαν όλα. Ήταν πολύ περίεργο γιατί δεν είχα τίποτα να κάνω. Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Τον περασμένο Μάρτιο όμως ήρθε ο «Ήλιος» στη ζωή μου και ανέτειλε.

Ευγενία: Ούτε εγώ σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Στην πρώτη καραντίνα ζορίστηκα. Ήταν πολύ ξαφνικό. 

Μάλιστα, τότε είχα κλείσει δουλειές για το καλοκαίρι και θέατρο μέχρι και για τον Οκτώβριο. Ξαφνικά τα είδα όλα να καταρρέουν. Μετά βέβαια έκλεισα αμέσως στον «Ήλιο» οπότε σε αυτό ήμουν πολύ τυχερή.

Πηγή:ΟΚ

epirusblog.gr
5 of 5
Ευγενία Δημητροπούλου: Ο μυστικός γάμος της και η ζωή με τον νευροχειρουργό σύζυγό της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4376092393327895477
item