Μαρία Μπακοδήμου: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος»

H Μαρία Μπακοδήμου το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, το διαζύγιό τους και τις σχέσεις τους σήμερα.

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή…Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν..Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. 

Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί.

Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι. Επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο... Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. 

Η σχέση μας έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δε μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. 

Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα. Ήταν και ο Δημήτρης πιο ώριμος, είχαν περάσει και τα χρόνια. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Μπακοδήμου: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5936602683429665770
item