Δεν πάει ο νους σας: Σε ποιες δουλειές οι συνάδελφοι… έρχονται πιο κοντά;

Μεγάλη διαδικτυακή έρευνα σε δείγμα 42.000 εργαζομένων, έβαλε στο μικροσκόπιο τις ερωτικές διαθέσεις που είχαν οι συμμετέχοντες απέναντι στους συναδέλφους τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα,  πρώτοι στη δεκάδα του σεξ μεταξύ ατόμων στον ίδιο εργασιακό χώρο, καταλαμβάνουν οι καλλιτέχνες. Ακολουθούν οι… άρχοντες της κουζίνας ενώ η έκπληξη έρχεται από τους όσους κάνουν επάγγελμα συγκολλητή!

Γραμματείς, και όσοι εργάζονται στους τομείς υγείας και ασφάλειας, έρχονται πιο κοντά, εξ αντικειμένου… Ακολουθούν στην έκτη και έβδομη θέση μηχανικοί (βιομηχανικών μονάδων και αυτοκινήτων) αντίστοιχα. 

Εν συνεχεία, το φαγητό επανέρχεται στην κατάταξη, αφού οι μάνατζερ στο χώρο της εστίασης καταλαμβάνουν την 8η θέση , ενώ ακολουθούν οι τεχνικοί ηλεκτρονικών και δικτύων και οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Το 65% των ερωτηθέντων, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει έστω και μία φορά σεξ με κάποιον συνάδελφο, ενώ το 57% των αντρών δηλώνει ότι έχει φαντασιωθεί να κάνει σεξ με μία συνάδελφο, όταν το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι 29%.

Το 60% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα συμφώνησαν στο ότι ο χώρος εργασίας είναι το πιο εύκολο μέρος για να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο, παρόλο που το συντριπτικό 85% δεν θα πρότεινε σε κάποιον που συμπαθεί να κάνει σχέση με κάποιον από τη δουλειά.

Παράλληλα, όσοι από τους συμμετέχοντες παραδέχτηκαν πως έχουν απιστήσει με συνάδελφο δεν θα το συνιστούσαν, όχι επειδή θεωρούν ότι τα επαγγελματικά δεν πρέπει να μπερδεύονται με τα προσωπικά, αλλά κυρίως το να σε κάνουν τσακωτό «είναι άβολο».

H ακριβής κατάταξη, έχει ως εξής:

10 – Δικαστικοί υπάλληλοι: 4,1%

9 – Τεχνικοί ηλεκτρονικών δικτύων: 4,4%

8 – Food Service Managers: 4,4%

7 – Μηχανικοί αυτοκινήτων: 4,9%

6 – Μηχανικοί βιομηχανικών μονάδων: 5%

5 – Τομέας Υγείας και Ασφάλειας: 5%

4 – Γραμματείς: 5,9%

3 – Συγκολλητές: 6,3%

2 – Μάγειρες/σεφ: 8,1%

1 – Καλλιτέχνες: 8,3%

epirusblog.gr
5 of 5
Δεν πάει ο νους σας: Σε ποιες δουλειές οι συνάδελφοι… έρχονται πιο κοντά;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 425898834503384901
item