Γιάννενα: Λένα Σταμάτη: «Σας ευχαριστώ, θα είμαστε όλοι μαζί στους αγώνες και στην καθημερινότητα»

Νεοεκλεγείσα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ιωαννίνων εξελέγη η Λένα Σταμάτη.

Σε δήλωσή της η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Νομού Ιωαννίνων (πρώην ΝΟΔΕ ) Νέας Δημοκρατίας Νομού Ιωαννίνων Λένα Σταμάτη αναφέρει:

«Ενεργοί πολίτες, μέλη της ΝΔ μου έδωσαν την εντολή και την ευθύνη να είμαι η επόμενη Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Νομού Ιωαννίνων (πρώην ΝΟΔΕ). 

Όπως πάντα θα είμαι και ενεργή και συνεπής. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, έχοντας πλήρη συνείδηση του βάρους που αποθέτουν στους ώμους μου. Ενωμένοι θα προχωρήσουμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τον καλό αγώνα στους συνυποψηφίους μου Γιώργο Μανουσαρίδη και Γιώργο Δέντσικα. Επίσης σε όλα τα μέλη που εκλέχτηκαν στη ΔΕΕΠ και σύνεδροι, αλλά και σε κάθε υποψήφιο.

Θα είμαστε στους αγώνες και στην καθημερινότητα όλοι μαζί, τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης, στην προσπάθεια να εκφράζει σταθερά η Νέα Δημοκρατία με τον πρόεδρό της τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. 

Για μια πατρίδα που ξέρει, μπορεί και τολμά. Για τη γενναία Ελλάδα, που βαδίζει μπροστά και κοιτάζει μόνο ψηλά. 

Με πολιτική που θα προτάσσει την αλήθεια, την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια, την εργατικότητα, την αξιοκρατία. Για αυτές τις αξίες θα αγωνιζόμαστε, αυτές τις αξίες θα υπηρετούμε χωρίς εκπτώσεις και χωρίς συμβιβασμούς»

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Λένα Σταμάτη: «Σας ευχαριστώ, θα είμαστε όλοι μαζί στους αγώνες και στην καθημερινότητα»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7784674332230452811
item