Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποκαλύπτει τι συμβολίζει το τατουάζ που έχει στο χέρι της Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποκαλύπτει τι συμβολίζει το τατουάζ που έχει στο χέρι της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποκαλύπτει τι συμβολίζει το τατουάζ που έχει στο χέρι της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο «Δυνατά» το βράδυ της Παρασκευής. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συναντήθηκε με τον καλό της φίλο, τραγούδησε μαζί του και απόλαυσε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του, αποκαλύπτοντας και τον συμβολισμό του τατουάζ που έχει στο χέρι της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει στο χέρι της τον Μικρό Πρίγκιπα που όπως είπε είναι εκείνος από τον οποίο αντλεί δύναμη.

«Ο μικρός Πρίγκιπας είναι ένα βιβλίο και μια ιδιαίτερη περσόνα την οποία έχω ζωγραφίσει και στο χέρι μου. Νομίζω πως οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε με την καρδιά μας είναι το αληθινό και πραγματικά αυτό το βιβλίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. 

Το τατουάζ μου το αγαπώ πάρα πολύ. Μου αρέσουν γενικά τα τατουάζ και πολύ ευχάριστα θα κουβαλάω τον μικρό Πρίγκιπα για πάντα κοντά μου. Μου έρχεται μια αισιοδοξία από αυτό. Μου ενδυναμώνει την πίστη μου σε πράγματα….Είναι έξυπνο τρικάκι όταν δεις τα δύσκολα να ανατρέξεις σε αυτό» ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.


epirusblog.gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αποκαλύπτει τι συμβολίζει το τατουάζ που έχει στο χέρι της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6802120192640385292
Σχόλια
item