Πρέβεζα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες- Σε ετοιμότητα η ΔΕΥΑ Πρέβεζας Πρέβεζα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες- Σε ετοιμότητα η ΔΕΥΑ Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες- Σε ετοιμότητα η ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Αγριεύει ο καιρός και τόσο η Πέμπτη όσο και η Παρασκευή θα είναι δυο δύσκολες μέρες.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από σήμερα το βράδυ και πιθανότατα θα επηρεάσουν παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας.

Τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται στο Βόρειο Ιόνιο, όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 07/10 τα φαινόμενα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά έντονα, με έμφαση στα νησιωτικά τμήματα του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Μακεδονία και στη Βορειοδυτική Θεσσαλία, όπου θα έχουν και αυξημένη διάρκεια.

Η ΔΕΥΑ Πρέβεζας συνεχίζει εντατικά τους καθαρισμούς των φρεατίων προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα υπερχείλισης.

Όπως δηλώνει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Πρόεδρος της Επιχείρησης Φώτης Ζέρβας 3 συνεργεία βρίσκονται στους δρόμους και καθαρίζουν τις σχάρες από φύλλα και φερτά υλικά.

"Θα είμαστε σε επιφυλακή και ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί" τονίζει ο κ.Ζέρβας, υπογραμμίζοντας ότι προβλέπονται σημαντικά ύψη βροχής κυρίως για την Πέμπτη.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες- Σε ετοιμότητα η ΔΕΥΑ Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7180943454991207253
Σχόλια
item