Νέο ειδύλλιο στην σόουμπιζ - Κάτι... τρέχει ανάμεσα στην Βιολέτα από το Big Brother και τον Γ.Σπαλιάρα Νέο ειδύλλιο στην σόουμπιζ - Κάτι... τρέχει ανάμεσα στην Βιολέτα από το Big Brother και τον Γ.Σπαλιάρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέο ειδύλλιο στην σόουμπιζ - Κάτι... τρέχει ανάμεσα στην Βιολέτα από το Big Brother και τον Γ.Σπαλιάρα

Η Βιολέτα Αρεστή που έγινε γνωστή από το Big Brother προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και μάλιστα, αφορούν τον Γιάννη Σπαλιάρα

Η πρώην παίκτρια του Big Brother δήλωσε πως εκείνη και το γνωστό μοντέλο συνδέει μία σχέση, παραπάνω από φιλική.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Γιάννη Σπαλιάρα γνωριστήκαμε διαδικτυακά. Υπήρξε κάποιο φλερτ, όχι κάτι σοβαρό όμως, και θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα. Έχουμε επικοινωνία, δηλαδή βρισκόμαστε, οπότε θα μπορούσα να πω ότι είναι σε ένα φιλικό επίπεδο με μια ερωτική πινελιά. Εννοείται, ότι θα ήθελα να κάνω σχέση μαζί του».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με την σειρά του παραχώρησε κι εκείνος κάποιες δηλώσεις και μάλιστα, ανέφερε πως δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο. «Δεν έχω κάποια σχέση. Συνήθως, όταν έχω, φαίνεται».

Σχετικά με το φλερτ του με την Βιολέτα, απάντησε: «Μάλιστα, ναι, ωραία. Τι να πω εγώ; Αφού το λέει η Βιολέτα, ό,τι πει η Βιολέτα. Βιολέτα μου, έτσι είναι αυτά».

epirusblog.gr
5 of 5
Νέο ειδύλλιο στην σόουμπιζ - Κάτι... τρέχει ανάμεσα στην Βιολέτα από το Big Brother και τον Γ.Σπαλιάρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7009667715548373984
Σχόλια
item