Η αποκάλυψη της Amal Clooney για τα δίδυμα- Τι τους έμαθε στην καραντίνα ο George Clooney;

Η Ella και ο Alexander είναι 4 ετών πια και είναι πολύ έξυπνα σύμφωνα με τους γονείς τους.

Το 2017 η εγκυμοσύνη της Amal Clooney  έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood όχι μόνο είχε παντρευτεί, αλλά θα γινόταν και μπαμπάς σε δύο υπέροχα παιδάκια.

Η καραντίνα που βίωσε όλος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια επηρέασαν και την Amal με τον George που όμως βρήκαν τρόπο να απασχολούν τα δίδυμά τους.

amal george clooney1

Η red carpet εμφάνιση των Amal-George Clooney μετά από καιρό

Το βράδυ της Κυριακής (3/10) ο George Clooney συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Amal Clooney παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Tender Bar, την οποία και σκηνοθέτησε.

Ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί, ο 60χρονος ηθοποιός/σκηνοθέτης και η 43χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποκάλυψαν πώς ήταν η ζωή με τα τετράχρονα δίδυμα τους, τον Alexander και την Ella, ενώ ήταν όλοι σε καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ήταν καλά. Αισθάνεσαι τόσο άσχημα για τον κόσμο και για όλα αυτά, ξέρεις… », ανέφερε αρχικά ο George στο Entertainment Tonight. «Αλλά τα παιδιά μας είναι 4 τώρα και ήταν δυόμισι όταν ξεκίνησε όλο αυτό. 

Οπότε καταλαβαίνεις, δεν έχασαν και πολλά από τον έξω κόσμο. Δεν χρειάστηκε να τους μάθω τριγωνομετρία στο σπίτι».

Η αποκάλυψη της Amal για τον σύζυγό της και όσα έμαθε στα παιδιά

Η Amal στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο George ήταν ένας «σπουδαίος» δάσκαλος για τα δίδυμα τους, αλλά του βγήκε πολύ έντονα η πλευρά του κατεργάρη.«Διδάσκει κυρίως φάρσες προς το παρόν», είπε η Amal. «Αλλά θα δούμε αν θα εξελιχθεί όλο αυτό».

Τότε ο George Clooney πρόσθεσε: «Λοιπόν, νομίζω ότι αυτά μπορούν πραγματικά να αποδώσουν με την πάροδο του χρόνου».
epirusblog.gr
5 of 5
Η αποκάλυψη της Amal Clooney για τα δίδυμα- Τι τους έμαθε στην καραντίνα ο George Clooney;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5484960964062084833
item