Aναστασία Τσιλιμπίου: Από το Νησί στα Κομάντα και Δράκοι! Η ηλικία, το ύψος και ο έρωτας στη ζωή της Aναστασία Τσιλιμπίου: Από το Νησί στα Κομάντα και Δράκοι! Η ηλικία, το ύψος και ο έρωτας στη ζωή της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Aναστασία Τσιλιμπίου: Από το Νησί στα Κομάντα και Δράκοι! Η ηλικία, το ύψος και ο έρωτας στη ζωή της

Η Αναστασία Τσιλιμπίου δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις! Τη γνωρίσαμε στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου», τη λατρέψαμε στο Νησί και τώρα την απολαμβάνουμε στα Κομάντα και Δράκοι. 

Η Ναυσικά, από το «Κομάντα και Δράκοι», λοιπόν, διεκδικεί και κερδίζει για άλλη μία φορά την προσοχή μας.

Τον Νοέμβριο κλείνει τα 24 και έχει πίσω της πολλές ιστορίες να διηγηθεί για την καριέρα της. Εννέα ετών έκανε το θεαματικό ντεμπούτο της με τη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου».

Στα 12 έπαιξε στο «Νησί» και όλοι άρχισαν να μιλούν γιοι εκείνη.

Στα 18 έφυγε για την Τουρκία όπου ερ­μήνευσε τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Σουλτάνα Κιουσέμ». Φέτος την ξανασυ­ναντάμε στην πολυσυζητημένη σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι».

Η Αναστασία με ύψος 1,67 και υπέροχες αναλογίες, αν και πολύ μικρή, έχει ήδη μάθει να διαχειρίζεται και ναι χαίρεται με αυτό που συμβαίνει με το όνομα και την εικόνα της.

Θυμηθείτε την στο παρακάτω βίντεο στη σειρά Το Νησί:

Και τώρα μιλάει στο περιοδικό Gala για τη ζωή της όπως είναι σήμερα. Απολαύστε την...

Πώς βρέθηκες στον καλλιτεχνικό χώρο;

Αναστασία: Ξεκίνησα το μόντελινγκ όταν ήμουν χρόνων... Ακολούθησε η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση, στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου», και ύστερα ήρθε η πρώτη μου θεατρική εμπειρία, στην παράσταση «Το θαύμα της Αννυ Σάλιβαν».

Ήμουν από μικρή -και εξακολουθώ να είμαι- αρκετά εσωστρεφής και παρ' όλη την ενασχόληση μου με τον καλλιτεχνι­κό χώρο δεν έχασα τα παιδικά μου χρόνια.

Πού μεγάλωσες;

Στην Καλλιθέα, όπου ζω μέχρι και σήμερα με τους γονείς μου. Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Κωνσταντίνο. Ο πατέρας μου είναι σεφ, η μη­τέρα μου δουλεύει σε σούπερ μάρκετ και ο αδελφός μου ασχολείται με την οινολογία. Μόνο εγώ ασχο­λήθηκα μετά καλλιτεχνικά. Είχα μάλιστα μεγάλη υποστήριξη από την οικογένεια μου.

Μεγαλώνοντας ποιες συμπεριφορές αφαί­ρεσες από την προσωπικότητα σου και ποιες πρόσθεσες;

Σίγουρα αφαίρεσα το να μη λέω ψέματα. Πρόσθεσα το να έχω -ενσυναίσθηση.

Εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου;

Ναι. Ακόμα κι αν βγαίνει λάθος, πιστεύω 100% ότι όλα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο.

Η σειρά όπου παίζεις αυτή την εποχή έχει να κάνει με το μεταφυσικό. Πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι πέρα από εμάς;

Αυτό είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Πιστεύω όμως ότι υπάρχει κάτι ανώτερο απ' αυτό που ζούμε. 

Πιστεύω στην ενέργεια των ανθρώπων και το μάτι. Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με κοροϊ­δέψουν γι' αυτό, αλλά όταν αισθάνομαι κάποια περίεργη ενέργεια παίρνω αμέσως τηλέφωνο τη γιαγιά μου για να με ξεματιάσει.Ο έρωτας στη ζωή της

Τα προσωπικά της προτιμάει να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, αν ανατρέξει κανείς στην προσωπική της σελίδα στο Instagram θα βρει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της, για τον οποίο όμως δεν δίνει καμία άλλη λεπτομέρεια. 

Δείχνει όμως πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του και αυτό προφανώς αρκεί. Δεν νομίζετε; Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:
epirusblog.gr
5 of 5
Aναστασία Τσιλιμπίου: Από το Νησί στα Κομάντα και Δράκοι! Η ηλικία, το ύψος και ο έρωτας στη ζωή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2260414771276664694
Σχόλια
item