Βιασμός στη Ρόδο: Συνεχίζεται το θρίλερ με την κακοποίηση της 8χρονης – Αρνείται τα πάντα ο παππούς Βιασμός στη Ρόδο: Συνεχίζεται το θρίλερ με την κακοποίηση της 8χρονης – Αρνείται τα πάντα ο παππούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βιασμός στη Ρόδο: Συνεχίζεται το θρίλερ με την κακοποίηση της 8χρονης – Αρνείται τα πάντα ο παππούς

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης στη Ρόδο. 

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι φρικτές, με τη ζωγραφιά του παιδιού που απεικονίζει ένα κοριτσάκι να κλαίει δίπλα σε μια καρδιά, να λυγίζει τους πάντες. Το κορίτσι φέρεται, λοιπόν, να έχει βιαστεί αλλά ακόμα παραμένει άγνωστο το ποιος είναι ο δράστης.

Η υποδιεύθυνση της Ασφάλειας στη Ρόδο προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο και κάλεσε ακόμα και τον παππού του κοριτσιού να δώσει ανωμοτί κατάθεση

Εκεί απάντησε μια σειρά από ερωτήσεις, που αφορούσαν στην κακοποίηση του παιδιού, και φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα. Δεν απέκλεισε, όμως, να προέρχεται ο δράστης από το στενό οικογενειακό περιβάλλον κι αυτό ίσως περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. 

Επί της ουσίας, έδειξε τον σύντροφο της κόρης του, ωστόσο, κι εκείνος όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Ο παππούς της 8χρονης, μάλιστα, προχώρησε σε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως «Ερχόταν από το σχολείο, έτρωγε, έπαιρνε την τσαντούλα του και πήγαινε πάνω στην μάνα. 

Την άλλη μέρα το πρωί πάλι κατέβαινε, του δίναμε να του βάλουμε μέσα στο σχολείο τι ήτανε, θα πάει στο σχολείο θα ξαναέρθει το μεσημέρι να του βάλουμε φαγητό. Να πάρει τη σκάλα να βγει πάνω στην μάνα τους. Δεν ξέραμε εμείς τι γίνεται πάνω…».

Στον ίδιο σταθμό μίλησε και ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, αναφέροντας πως «έχει γίνει εξέταση, προχωράει ανακριτικά η υπόθεση. Δομείται η δικογραφία, έχει δοθεί στην εισαγγελία και από εκεί θα προκύψουν παοφάσεις». 

Η μητέρα του παιδιού, πάντως, συνεχίζει να δηλώνει άγνοια για την κακοποίηση στην οποία έχει υποβληθεί η κόρη της, με το παιδάκι να βιώνει μια απίστευτη περιπέτεια. 

Το 8χρονο κορίτσι φιλοξενείται πλέον σε ίδρυμα της Ρόδου, όπου ειδικοί παιδοψυχολόγοι είναι στο πλευρό της όσο «τρέχει» η έρευνα που διεξάγουν οι Αρχές.


epirusblog.gr
5 of 5
Βιασμός στη Ρόδο: Συνεχίζεται το θρίλερ με την κακοποίηση της 8χρονης – Αρνείται τα πάντα ο παππούς
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7742199758323204735
Σχόλια

Τα καλύτερα

item