Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη με ένα νεκρό Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη με ένα νεκρό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη με ένα νεκρό

Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν στις 19:00 οι 7 αστυνομικοί που συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι αυτή της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο στην καταδίωξη στο Πέραμα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου οδηγού κλεμμένου αυτοκινήτου. Πρόκειται για έξι αστυφύλακες και έναν αξιωματικό (υπαστυνόμος).

Όλοι τους υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία αυτή είναι η προβλεπόμενη σε κάθε περίπτωση που υπάρχει νεκρός από αστυνομικά πυρά. 

Υπενθυμίζεται, ότι η καταδίωξη ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν νόημα σε ένα όχημα, όπου επέβαιναν τρία άτομα να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Στο Πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πέντε μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Παράλληλα, τραυματίστηκαν ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο όχημα και επτά αστυνομικοί.

epirusblog.gr
5 of 5
Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη με ένα νεκρό
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5684351129036407051
Σχόλια
item