Αννίτα Ναθαναήλ: Φωτογραφίζεται με μαγιό στα 53 της χρόνια και «ρίχνει» το Instagram!

Η Αννίτα Ναθαναήλ μέσα από τον λογαριασμό της στα social media ήθελε να δώσει το δικό της μήνυμα.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Αννίτα Ναθαναήλ είναι εκείνη που ηγήθηκε της προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση της Ιωάννας προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τις θεραπείες αποκατάστασης που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα.

Η Αννίτα δίνει σκληρή μάχη για να επιστρέψει στη φυσιολογική της ζωή η Ιωάννα και πραγματοποιεί αγώνες για την προστασία των γυναικών και όσων έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.

Η ηθοποιός θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να μεταφέρει θετική ενέργεια σε όλους, αλλά πιο πολύ στις γυναίκες, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

«Κάνε το καλύτερο που μπορείς και άσε στη ζωή τα υπόλοιπα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι 53χρονων και το χαίρεται, άλλωστε έχει ένα από τα καλλίγραμμα κορμιά της showbiz…
Να θυμίσουμε πως η Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε σήμερα στο Happy Day και σε μία συγκινητική εξομολόγηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη φίλη της Ιωάννα Παλιοσπύρου και τη διακοπή της δίκης για τις 30 Σεπτεμβρίου.

«Είχα την πολυτέλεια του χρόνου, παρόλο που έχω κι εγώ δουλειά και μπορούσα να το κάνω. Λόγω των ταξιδιών μου στην Κίνα, ήρθα σε επαφή με κάποια προϊόντα που θα τη βοηθούσαν να βγαίνει απαρατήρητη έξω. 

Η γιατρός της θεώρησε ότι αυτά τα προϊόντα δεν θα βοηθούσαν στην επούλωση των πληγών της. 

Τις μάσκες τις φοράει σχεδόν 23 ώρες τη μέρα για την επούλωση και για να σταθεροποιηθούν όλοι αυτοί οι ιστοί. 

Και στη συνέχεια, μέσα από τον σύζυγό μου που έχει φιλία με τον ιδρυτή του gofund.me, ο οποίος μας βοήθησε να φτιάξουμε αυτή την πλατφόρμα προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα ώστε να πλησιάσουμε κοντά στην ίασή της. 

Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω την εμπιστοσύνη της. Πήγαμε στη Γαλλία σε ένα μεγάλο κέντρο εγκαυμάτων για θεραπείες και πλέον είμαστε πολύ κοντά. Δεν το πίστευα ότι η Ιωάννα θα μπει στη ζωή μου»

Kαι συνέχισε:«Ήταν έκρηξη συναισθημάτων, κανείς δεν μπορούσε να την προετοιμάσει για όλο αυτό που συνέβη χθες. Η Ιωάννα έχει ζήσει τον εγκλεισμό όπως κανένας άλλος.

Τη στρέσαρε όλους αυτό με τους δημοσιογράφους. Μάθαμε την ώρα που φτάσαμε στο δικαστήριο ότι δεν θα είναι η κατηγορούμενη στο δικαστήριο. 

Μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία δήλωση. Το πρώτο της συναίσθημα ήταν απογοήτευση. Όλοι μέχρι τελευταία στιγμή ελπίζαμε να δούμε έστω μία ένδειξη μεταμέλειας, ένα μεγάλο συγγνώμη, κάτι… Η παντελής αποχή ήταν σαν μια μούντζα στην Ιωάννα που έβαλε όλες της τις δυνάμεις για να είναι εκεί».

Επίσης ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα κάνει 3 ώρες τη μέρα μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα για να δυναμώσουν οι ιστοί. Είναι καμένη παντού, εκτός από τις γάμπες. Έχει καψίματα παντού γι’ αυτό και πρέπει να φοράει τα ελαστικά ενδύματα. 

Δεν μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της. Δεν μπορεί να κάνει βασικές λειτουργίες. Δεν πρέπει να εκτίθεται καθόλου στο φως. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στο σπίτι μου ή στο σπίτι της. 

Υπάρχουν αντιδράσεις όταν τη βλέπουν στον δρόμο, μάλιστα είχε βρεθεί μπροστά σε κάποιο παιδάκι το οποίο εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά του γι’ αυτό που αντίκριζε. Πρέπει να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να είμαστε πιο ελαστικοί για το τι είναι όμορφο και αποδεκτό»epirusblog.gr
5 of 5
Αννίτα Ναθαναήλ: Φωτογραφίζεται με μαγιό στα 53 της χρόνια και «ρίχνει» το Instagram!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9210946536226667763
item