Καραγιάννης: Στον Πειραιά σε ένα μήνα το τραμ -Πειραιάς-Αεροδρόμιο με μετρό, σε 50 λεπτά Καραγιάννης: Στον Πειραιά σε ένα μήνα το τραμ -Πειραιάς-Αεροδρόμιο με μετρό, σε 50 λεπτά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καραγιάννης: Στον Πειραιά σε ένα μήνα το τραμ -Πειραιάς-Αεροδρόμιο με μετρό, σε 50 λεπτά

Σε ένα περίπου μήνα, στις αρχές Νοεμβρίου, το τραμ θα κινείται στον Πειραιά, ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, το τραμ θα ξεκάνει από το Φάληρο και θα κάνει κυκλική διαδρομή εξυπηρετώντας όλο τον Πειραιά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ανακοινώσε επίσης ότι τον Ιούλιο του 2022 θα τεθούν σε λειτουργία και οι τρεις σταθμοί του Μετρό στον Πειραιά, προσθέτοντας ότι το λιμάνι θα συνδέεται με το αεροδρόμιο σε 50 λεπτά.

Ο υφυπουργός ανέφερε ακόμη ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλέγμα των μέτρων για την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο Αθήνας και τον καθαρό δακτύλιο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι υπάρχει προβληματισμός για τη λεωφόρο Κηφισού, και εξετάζονται διάφορα σενάρια, ενώ για τη λεωφόρο Σχιστού επισήμανε πως θα γίνουν πέντε παρεμβάσεις για την αποσυμφόρηση της, κάνοντας λόγο για εθνικής σημασίας έργο. 


epirusblog.gr
5 of 5
Καραγιάννης: Στον Πειραιά σε ένα μήνα το τραμ -Πειραιάς-Αεροδρόμιο με μετρό, σε 50 λεπτά
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 143897775091581830
Σχόλια
item