Γιάννενα: Η προετοιμασία της πανελλαδικής απεργίας των οικοδόμων στις 4/11 στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του Συνδικάτου Γιάννενα: Η προετοιμασία της πανελλαδικής απεργίας των οικοδόμων στις 4/11 στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του Συνδικάτου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η προετοιμασία της πανελλαδικής απεργίας των οικοδόμων στις 4/11 στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του Συνδικάτου

Η προετοιμασία για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας των οικοδόμων στις 4 Νοέμβρη βρέθηκε στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Ιωαννίνων.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του Συνδικάτου Θανάσης Νάκος ενημέρωσε τους εργαζόμενους για όλα τα προβλήματα του κλάδου και συζητήθηκε το σχέδιο για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας αλλά και τη συμμετοχή στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο στις 10 Νοέμβρη.

Οι εργαζόμενοι στις τοποθετήσεις τους ανέδειξαν την αναγκαιότητα της οργανωμένης πάλης μέσα από με το Συνδικάτο για Συλλογικές Συμβάσεις, αυξήσεις στα μεροκάματα και την ασφάλιση, για μέτρα για την ουσιαστική ανακούφιση των εργαζομένων από το νέο κύμα ανατιμήσεων στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, αλλά και συνολικά για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των ίδιων και των οικογενειών τους.

Ακόμη καταδικάστηκε ομόφωνα η στάση της εργοδοσίας του εργοστασίου ΠΙΝΔΟΣ που αρνήθηκε στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων να μιλήσει και να ενημερώσει τους εργαζόμενους τους εργοστασίου.

Στο τέλος οι εργαζόμενοι υπερψήφισαν ομόφωνα μέσα από τη μαζική Γενική Συνέλευση την πρόταση για συμμετοχή στην απεργία και το σχέδιο για την επιτυχία της.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η προετοιμασία της πανελλαδικής απεργίας των οικοδόμων στις 4/11 στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του Συνδικάτου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3904448875062278199
Σχόλια

Τα καλύτερα

item