Γιώτα Νέγκα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου» Γιώτα Νέγκα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώτα Νέγκα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Γιώτα Νέγκα, βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την κρίση ηλικίας που βίωσε στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι στη Wikipedia δεν εμφανίζεται η πραγματική της ηλικία. «Μου έχουν προσθέσει τέσσερα χρόνια. 

Δεν ξέρω ποιος το κάνει αυτό και ποιος το γράφει, αλλά όταν θορυβήθηκαν και οι φίλοι μου και μου έλεγαν "τι είναι αυτά, τι συνέβη; πρέπει να το διορθώσεις", τους έλεγα: "Βρε παιδιά δεν το αφήνετε; Γιατί σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια θα λένε πώς κρατιέμαι έτσι, τόσο μεγάλη που είμαι;"».

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως όταν πάτησε τα 40, την κυρίευσαν άσχημα συναισθήματα. Στην πορεία, φυσικά, το ξεπέρασε και συμφιλιώθηκε με την ηλικία της. «Πια δεν είναι τίποτα κρυφό. 

Έχω περάσει κρίσεις ηλικίας, εκεί στα 40, γιατί δεν μου άρεσε το 3 που έγινε 4 και έβλεπα μπροστά μου τα υπόλοιπα νούμερα. Νομίζω όλοι το περνάνε. Άλλοι το περνάνε στα 30».

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώτα Νέγκα: «Πέρασα κρίση ηλικίας στα 40 μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3471600918953886284
Σχόλια
item