Νίκος Γαλανός: Γιατί ακύρωσε το γάμο του με την κατά 35 χρόνια μικρότερή του Έλενα

Ο Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά ανέβαλαν τον προγραμματισμένο τους γάμο επ΄αόριστον. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με την πανδημία. 

Η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού, όμως, και όλο το κλίμα που επικρατεί έκαναν τον Νίκο και την Έλενα να πάρουν την απόφαση από κοινού και να κάνουν πίσω.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τους τρελούς ρυθμούς που εργάζεται ο ηθοποιός, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Η «Γη της Ελιάς» είναι μια ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη που όμως κάνει το Νίκο να δουλεύει νυχθημερόν.

Η σχέση του Νίκου και της Έλενας

Η Έλενα Σαγανά εδώ και πέντε χρόνια είναι σε σχέση με το Νίκο Γαλανό. Ο ηθοποιός γοητεύτηκε και από την δυναμικότητά της, εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση. 

Η μελαχρινή καλλονή ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως σύμβουλος πωλήσεων πολυτελών καινούργιων οχημάτων. 

Ο Νίκος Γαλανός και η Έλενα Σαγανά παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας έχουν κοινά ενδιαφέροντα και έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Γαλανός: Γιατί ακύρωσε το γάμο του με την κατά 35 χρόνια μικρότερή του Έλενα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9098132948657999334
item