Ήγουμενίτσα: Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Ηγουμενίτσα

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 στην Ηγουμενίτσα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

• Λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19, σας γνωρίζουμε ότι, οι εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων με μάσκες και τήρηση απόστασης 1,5 μ. για λόγους δημόσιας υγείας.

1. Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών Καταστημάτων και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, των οικιών και των ελλιμενισμένων πλοίων, από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

2. Φωταγώγηση της πόλης και των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
10:30 π.μ. Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γιρομερίου και Πάργας κ.κ. ΤΙΤΟΥ

- Μετά τη δοξολογία, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Σισμανίδου Βασιλική, Εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.

11:15 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης και κατάθεση στεφάνων.

12:00  Παρέλαση μαθητών και συλλόγων, προ των επισήμων, στην παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Ηγουμενίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 6721732117535997826
item