Πρέβεζα: Στις 23 και 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Πρέβεζα Πρέβεζα: Στις 23 και 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στις 23 και 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Πρέβεζα

Στις 23 και 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών (μπαντίνων) και το σεμινάριο επιμόρφωσης Αρχιμουσικών στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Φιλαρμονικής "Ορφέας", του παγκόσμιου έτους φιλαρμονικών και των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Στην Πρέβεζα θα ταξιδέψουν Φιλαρμονικές από άλλες πόλεις ενώ την επιμόρφωση Αρχιμουσικών θα πραγματοποιήσει καθηγητής μουσικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Μέσα από τις διήμερες εκδηλώσεις θα ενθαρρυνθούν οι συνέργειες και θα ανοίξει "δίαυλος" επικοινωνίας με άλλες φιλαρμονικές καθώς και το Μουσικό Σχολείο της πόλης.

Επίσης σχεδιάζεται η δημιουργία διαδραστικού εκπαιδευτικού προγράμματος για παιδιά με τίτλο : "Μια μέρα στην φιλαρμονική "Ο Ορφεύς" μέσα από τον διαδικτυακό κόσμο".

Στο Φεστιβάλ του "Ορφέα" συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές το Υπουργείο Πολιτισμού-Αθλητισμού, η Περιφερειακή Ενότητα και ο Δήμος Πρέβεζας.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στις 23 και 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7872209705362245377
Σχόλια
item