Πρέβεζα: Πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Πρέβεζας Πρέβεζα: Πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Πρέβεζας

Στην 24ωρη πανυγειονομική απεργία που έχουν κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ για την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας και καλεί σε συγκέντρωση την ίδια μέρα και ώρα 10 το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου.

"Απεργούμε όλοι για να δώσουμε ηχηρή απάντηση στην κοροϊδία της κυβέρνησης που αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. 

Ο αγώνας των υγειονομικών είναι αγώνας για τις δωρεάν και υψηλού επιπέδου παροχές υγείας που δικαιούται κι έχει ανάγκη ο άνθρωπος" αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση- κάλεσμα ο Σύλλογος. 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας λέει όχι στο νέο ΕΣΥ και διεκδικεί την ανέγερση νέου νοσοκομείου, την μονιμοποίηση των συμβασιούχων, μαζικές μόνιμες προσλήψεις, αύξηση χρηματοδότησης και ανάκληση των αναστολών εργασίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8218668103324006993
Σχόλια

Τα καλύτερα

item