Αγγελική Ηλιάδη: Πώς έχασε 17 κιλά σε χρόνο dt; Αγγελική Ηλιάδη: Πώς έχασε 17 κιλά σε χρόνο dt; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: Πώς έχασε 17 κιλά σε χρόνο dt;

Η Αγγελική Ηλιάδη διαθέτει κορμί που κόβει την ανάσα, γεγονός για το οποίο έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται.

Tι και αν είναι μητέρα δύο αγοριών, διαθέτει απίστευτο κορμί!

Σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία, η Αγγελική Ηλιάδη μαγνητίζει τα βλέμματα, με τους θανατηφόρους κοιλιακούς της να κόβουν την ανάσα. 

Η ίδια έχει βρει τον τρόπο να διατηρεί τις ιδανικές της αναλογίες χωρίς καθόλου κόπο. Αν και στις δύο γέννες της πήρε 17 κιλά, πολύ γρήγορα κατάφερε να επιστρέψει όταν καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Πήρα 17 κιλά και στην πρώτη και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Τα πιο πολλά κιλά χάνονται με τη γέννα, τα υπόλοιπα, για να είμαι ειλικρινής έφυγαν σχετικά γρήγορα, χωρίς, όμως να αγχωθώ γι' αυτό το θέμα. 

Πάντως τα πιο δικαιολογημένα κιλά σε μια γυναίκα, είναι αυτά της εγκυμοσύνης. Άνθρωπο φτιάχνουμε μέσα στο σώμα μας δεν θα αγχωθούμε για μερικά κιλά! 

Όταν γέννησα και μπορούσα να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη βοήθεια του αδερφού μου, που είναι γυμναστής αλλά και με σωστή διατροφή, επανήλθα στα κιλά μου», έχει πει χαρακτηριστικά.

Το πρωινό της είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες φρούτα και πολλά ασπράδια, ενώ τα κυρίως γεύματα της έχουν για βάση την πρωτεΐνη (ψάρι, κοτόπουλο, γαλοπούλα, αρακάς και άλλα για μεσημεριανό), πολλές σαλάτες με όλα τα λαχανικά, σπάνια και μη. 

Επίσης καταναλώνει φυσικούς χυμούς πράσινο τσάι και άφθονο νερό. Η Αγγελική αποφεύγει τα βαριά φαγητά και τα τηγανητά, ενώ έχει πάντα στην τσάντα της λίγους ανάλατους ξηρούς καρπούς προκειμένου να διώχνει τις λιγούρες της.

Και επειδή από μόνη της η διατροφή δεν αρκεί, 4 φορές την εβδομάδα κάνει σκληρή γυμναστική, η οποία περιλαμβάνει, συνδυασμό ασκήσεων και κινήσεων με το βάρος του σώματος με λάστιχα, βαράκια, fitball και ΤRΧ. Όσο για την αγαπημένη της προπόνηση, είναι αυτή σε ανηφόρες.

epirusblog.gr
5 of 5
Αγγελική Ηλιάδη: Πώς έχασε 17 κιλά σε χρόνο dt;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3008185917543904340
Σχόλια
item