Πρέβεζα: Σε Καμαρίνα και Ωρωπό ο ποδηλατικός αγώνας "ZALOGGO RACE"- Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό Πρέβεζα: Σε Καμαρίνα και Ωρωπό ο ποδηλατικός αγώνας "ZALOGGO RACE"- Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Σε Καμαρίνα και Ωρωπό ο ποδηλατικός αγώνας "ZALOGGO RACE"- Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Στο επίκεντρο των φίλων του ποδηλάτου θα βρεθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο το Ζάλογγο αφού από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το "ZALOGGO RACE".

Πρόκειται για μια δράση στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος Πρέβεζας και θα διεξαχθεί στον ορεινό όγκο μεταξύ Καμαρίνας-Ωρωπού.

Ο αγώνας αποτελεί τον τρίτο από τους πέντε συνολικά αγώνες που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα έχει συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως αναφέρουν στην σελίδα τους οι διοργανωτές "Οι Goatriders φιλοξενούν για πρώτη φορά τον αγώνα του Enduro Greek Series στην Πρέβεζα, τον απόλυτο συνδυασμό για βουνό και θάλασσά, με μονοπάτια που ποικίλουν μεταξύ τους σε βλάστηση και έδαφος.

Ξεκινώντας από το χωριό της Καμαρίνας κάτω από το ιστορικό μνημείο του Ζαλόγγου και καταλήγοντας στο χωριό του Ωρωπού, συνδυάζεται ένα δίκτυο μονοπατιών που περιέχει τεχνικά χαρακτηριστικά με αρκετή ταχύτητα, που θα απολαύσει ο κάθε αναβάτης".
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σε Καμαρίνα και Ωρωπό ο ποδηλατικός αγώνας "ZALOGGO RACE"- Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5580634267043533609
Σχόλια
item