Γιάννενα: Το Zagoriwood2021 Ολοκλήρωσε Το Φετινό Του Ταξίδι!

Το Zagoriwood2021 ολοκλήρωσε το φετινό του ταξίδι προχθές στον κινηματογράφο «ΟΛΥΜΠΙΑ» της Δράμας ως επίσημα προσκεκλημένο Φεστιβάλ στην 44η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, της δεύτερης σημαντικότερης κινηματογραφικής διοργάνωσης της χώρας μετά το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. 

Η ομάδα του ZAGORIWOOD παρουσίασε τη μέθοδο της δουλειάς και τη φιλοσοφία της διοργάνωσης, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 2 προβολές με τις ταινίες που παρήχθησαν στα φετινά εργαστήρια. 


Η ανταπόκριση του κοινού αλλά και του κόσμου του ελληνικού σινεμά  ήταν ιδιαίτερα θερμή.  Το ZAGORIWOOD 2022 έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζεται.


Για το 2021, θυμίζουμε, ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με επιχορήγηση και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τη συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μελετών και Επικοινωνίας –ΕΚΟΜΕ, τη στήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου καθώς και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου.


(Στη φωτό ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Zagoriwood Γιώργος Μακρής, απευθύνεται στο κοινό του Διεθνούς Φεστιβάλ Δράμας).


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το Zagoriwood2021 Ολοκλήρωσε Το Φετινό Του Ταξίδι!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4722103047534320086
item