Κωστής Μαραβέγιας: «Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησα από το The Voice»

O Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή του από τo «The Voice».

O τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που καλούμουν να κάνω στο «The Voice», να κόβω παιδιά που αγαπούν τόσο πολύ το τραγούδι. 

Ακόμα πιο στενάχωρο, όμως, ήταν που αυτά τα παιδιά, μετά τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια εκπομπή, με τόση προβολή, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνέχισε: «Όλα αυτά τα τηλεοπτικά σόου δίνουν μεν βήμα στα παιδιά να ακουστούν σε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν να συμμετέχουν σε ένα φεστιβάλ μουσικής. 

Θα τραγουδήσουν μια φορά. Από εκεί και πέρα δεν φτάνει αυτό για να πάνε μπροστά. Είναι στενάχωρο που κάποιο παιδί δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από αυτά τα σόου, να έχει μια σταδιοδρομία και να βιοπορίζεται από αυτό που αγαπάει».

«Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που ύστερα από τρία χρόνια αποχώρησα από το The Voice. Αφενός δεν κατάφερνα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των παιδιών και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω για να τα βοηθήσω από το να τους γράψω ένα τραγούδι ή να τα πάρω μαζί μου να συμμετέχουν σε κάποια συναυλία μου και αφετέρου τρία χρόνια ότι είχα να δώσω το έδωσα και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε επίσης ο Κωστής Μαραβέγιας.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωστής Μαραβέγιας: «Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησα από το The Voice»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7329104050621309306
item