Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Ποιά Χώρα θα Γίνει Υπερδύναμη (video)

Ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι ένας χρονοταξιδιώτης, γνωστός με το όνομα Νώε, δήλωσε ότι μία χώρα θα έχει τις ανάλογες τεχνολογικές και κοινωνικές αλλαγές που χρειάζονται ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια να γίνει μία υπερδύναμη, ξεπερνώντας τις ήδη υπάρχουσες.

Σύμφωνα με την Βρετανική express.co.uk, σε έναν συγκλονιστικό ισχυρισμό που έγινε online, ο Νώε αποκαλύπτει μία μεγάλη χώρα θα κάνει τις απαιτούμενες επενδύσεις ώστε μέσα τις επόμενες δύο δεκαετίες θα εξελιχθεί σε μία υπερδύναμη, ενώ παλαιότερα, σύμφωνα με την, επίσης, Βρετανική dailystar.co.uk, είχε αναφέρει ότι ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι η Yolanda Renee King, η εγγονή του Martin Luther King.

Ισχυρίστηκε ότι αυτή η χώρα θα σπρώξει χρήμα στην ανάπτυξη ενός ισχυρού προγράμματος ταξιδιών στο χρόνο μεταξύ άλλων κυβερνητικών βελτιώσεων που θα κάνει για τον πληθυσμό της.

Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις θα εξασφαλίσουν την άνοδο της χώρας σε παγκόσμια δύναμη, ξεπερνώντας παράλληλα τις δυνατότητες των Ηνωμένων Πολιτειών να ταξιδέψουν στο χρόνο.

Σύμφωνα με τον Νώε, τα χρονοταξίδια και οι μηχανές του χρόνου θα διαδοθούν στο ευρύ κοινό το 2028.

Αυτή η τεχνολογική αποκάλυψη, υποτίθεται ότι θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο, αλλά μία θα είναι η χώρα εκείνη που θα επωφεληθεί περισσότερο από αυτό. Η Ινδία.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα ο Νώε είπε:

“Θυμάμαι να ακούω τα νέα σχετικά με αυτό όταν ήμουν στο μέλλον.

Το έτος 2029, οι άνθρωποι στην Ινδία θα βγαίνουν με ένα τσιπ που μπορεί να εμφυτευτεί στο σώμα.

Αυτό το τσιπ θα κάνει τον εγκέφαλό τους κατά μέσο όρο έξι φορές πιο ισχυρό από ότι κανονικά είναι”.

και επίσης ότι:

“Το τσιπ ουσιαστικά θα συνδέει τον εγκέφαλό τους με το διαδίκτυο”.

Ο Νώε, ο οποίος δήλωσε ότι έχει συναντήσει ανθρώπους με αυτές τις κυβερνητικές βελτιώσεις, ισχυρίστηκε ότι η εμπειρία θα είναι παρόμοια με μία “συζήτηση με τον Θεό”.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι επειδή η Ινδία υποφέρει από υπερπληθυσμό, θα φροντίσει να στείλει τους πολίτες της στα αστέρια για να αποικίσουν το ηλιακό σύστημα και ειδικότερα στον πλανήτη Άρη όπου θα ζήσουν δωρεάν.

Ωστόσο, υπάρχουν πολύ λίγα επιστημονικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι ο αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης Νώε είναι μια πραγματική αντανάκλαση του μέλλοντος.

Σύμφωνα με τον William Hiscock, καθηγητή φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, “τέτοιου είδους ταξίδια όπως περιγράφονται είναι πολύ απίθανα να συμβαίνουν” και ότι “ένα ταξίδι στο χρόνο, είναι μια πολύ πιο αβέβαιη πρόταση”.

Παρά όλες αυτές τις επιστημονικές διαβεβαιώσεις για το απίθανο ενός ταξιδιού στο χρόνο, η ιστορία του Νώε συναρπάζει.

Παρακολουθείστε όλη την συνέντευξη που έδωσε στο Apex TV για να μάθετε περισσότερα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Time Traveler Noah Reveals Future of India

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει Ποιά Χώρα θα Γίνει Υπερδύναμη (video)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 6937161311781279432
item