Total denim is back! Η Ιωάννα Μαλέσκου με την πιο στυλάτη ολόσωμη φόρμα (photos)

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα από τα ωραιότερα fashion trends του φθινοπώρου.

Ακόμη μια εβδομάδα ξεκινά και η Ιωάννα Μαλέσκου μας καλησπέρισε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Love It»

Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο στην άκρη τα αγαπημένα της φορέματα και εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με ένα denim jumpsuit που δεν σου κρύβω ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Τo total denim επέστρεψε! Όλες οι λεπτομέρειες του look

 Η παρουσιάστρια του «Love It» εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ ανανεωμένη και ultra chic. 

Η fashion stylist της Ιωάννας, Αγγελική Μαρτσέκη (@tzela) μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για να αντιγράψεις εύκολα αυτό το υπέροχο look και την ευχαριστούμε πολύ.

maleskou

H denim ολόσωμη φόρμα είναι από Μango ενώ τα τιρκουάζ ψηλοτάκουνα πέδιλα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι από Envie shoes. To total denim look ταίριαζε πολύ στην παρουσιάστρια και αναδείκνυε τις αναλογίες της. 

Το χτένισμα της Ιωάννας Μαλέσκου επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά ο Κωνσταντίνος Αυγερινός ενώ το make up η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου.

Πώς θα φορέσεις την ολόσωμη φόρμα αυτό το φθινόπωρο

#1 Μέσα από τις μπότες: Πιθανότατα έχεις δει παντελόνια μέσα από τι μπότες, αλλά το έχεις δει αυτό και με τις ολόσωμες φόρμες; Το συγκεκριμένο look είναι πολύ εύκολο να το αντιγράψεις και το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο και φρέσκο.

#2 Συνδύασε μία ολόσωμη φόρμα με δύο αξεσουάρ που συνήθως δεν θα ταίριαζαν μεταξύ τους, όπως μία φανταχτερή τσάντα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια.

#3 Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσεις επιτυχώς την ολόσωμη φόρμα είναι προσθέτοντας μερικές ζώνες στη μέση σου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες που εξασφάλισα για εσένα από την σημερινή εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου.


















































epirusblog.gr
5 of 5
Total denim is back! Η Ιωάννα Μαλέσκου με την πιο στυλάτη ολόσωμη φόρμα (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 318792789375892723
item