Το απόλυτο tip για να φτιάξεις τη σπασμένη οθόνη του κινητού σου Το απόλυτο tip για να φτιάξεις τη σπασμένη οθόνη του κινητού σου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το απόλυτο tip για να φτιάξεις τη σπασμένη οθόνη του κινητού σου

Μόλις έπιασες το καινούργιο κινητό στα χέρια σου και είσαι τόσο ενθουσιασμένη που φυσικά παρέλειψες να πας κατευθείαν να βάλεις στην οθόνη του προστατευτικό κάλυμμα - έτσι κι αλλιώς το βρίσκεις τόσο όμορφο που δε θέλεις να προσθέσεις τίποτα πάνω του!

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που είσαι έστω και λίγο ατσούμπαλη όπως εγώ και οτιδήποτε πιάνεις στα χέρια σου, σου πέφτει - ακόμη και αν πρόκειται για το πανάκριβο κινητό που τόσο προσέχεις; 

Το ολοκαίνουργιό σου τηλέφωνο γίνεται... ακόμη πιο καινούργιο.

Μια σπασμένη οθόνη μπορεί να μετατρέψει την ημέρα σου στην πιο εκνευριστική μέρα του χρόνου, αφού εκτός του ότι χαλάει ολόκληρο το στιλ σου, αφού πρόκειται πλέον για το no1 «αξεσουάρ» σε κάθε μας έξοδο, χρειάζεσαι και ένα αρκετά μεγάλο budget για να την φτιάξεις. Ή ίσως έτσι νόμιζες μέχρι σήμερα!

Η... οδοντόκρεμα είναι η σωτήρια λύση σου!

Κατ' αρχάς, ηρέμησε! Αμέσως μετά, πήγαινε μια βόλτα μέχρι το μπάνιο σου, και συγκεκριμένα στο ποτηράκι με τις οδοντόβουρτσες. Εκεί θα βρεις την πιο οικονομική λύση που θα μπορούσες να σκεφτείς ποτέ για να διορθώσεις... τα σπασμένα!

Δε σου λέω πως θα την κάνει σαν καινούργια, αλλά εάν οι ρωγμές είναι επιφανειακές, η γνωστή σε όλες μας... οδοντόκρεμα, είναι ικανή να σώσει την κατάσταση!

Η παραδοσιακή οδοντόκρεμα είναι ελαφρώς λειαντική, γι 'αυτό και είναι αποτελεσματική στον καθαρισμό των δοντιών.

Η θεωρία για την ικανότητά της να διορθώσει τις ρωγμές στην οθόνη σου, είναι ότι είναι αρκετά λειαντική ώστε να ξεφορτωθεί τις άκρες της ρωγμής, χωρίς να δημιουργηθεί περισσότερη ζημιά.

Εντάξει, δεν έχει υπερδυναμικές δυνατότητες! Αλλά είναι η πιο εύκολη και low budget λύση.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνεις

Αρχικά,πάρε ένα μαλακό βαμβακερό πανάκι και εφάρμοσε ταμποναριστά λίγη οδοντόκρεμα στις ρωγμές.

Μετά, άρχισε να τρίβεις απαλά και με κυκλικές κινήσεις το σημείο αυτό. Είναι σημαντικό να το κάνεις μόνο στο σημείο που έχει σπάσει, γιατί σίγουρα δεν θέλεις να προκαλέσεις άλλες γρατζουνιές ή σημάδια στην οθόνη σου! 

TIP! Θα πρέπει  να χρησιμοποιήσεις την κλασική, λευκή οδοντόκρεμα - τυχόν τζελ ή κρέμες δεν θα έχουν το ίδιο αρωματικό αποτέλεσμα.

Εάν οι γρατζουνιές είναι επιφανειακές, θα τις δεις σιγά σιγά να γεμίζουν και να εξαφανίζονται αφού σκουπίσεις την περιττή οδοντόκρεμα με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί, προσέχοντας να μην χυθεί νερό σε άλλα μέρη του τηλεφώνου, ακόμη και αν είναι αδιάβροχο μοντέλο.

Τώρα, μικρή μου φίλη, εάν οι ρωγμές είναι πολύ βαθιές, θα πρέπει να αντικαταστήσεις την οθόνη γιατί σε αυτή την περίπτωση το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις το κινητό σου να μυρίζει μέντα για μερικές ημέρες!

Cover photo: @repairpubny


epirusblog.gr
5 of 5
Το απόλυτο tip για να φτιάξεις τη σπασμένη οθόνη του κινητού σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6661911525210291344
Σχόλια
item