Πρέβεζα: Tαυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ημεδαπού που εμπλέκεται σε διαρρήξεις ΑΤΜ σε περιοχές της Πρέβεζας

Στο πλαίσιο συστηματικής και εμπεριστατωμένης έρευνας αστυνομικών της Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ατόμου για την εμπλοκή του σε υποθέσεις διαρρήξεων ΑΤΜ Τραπεζών με τη χρήση εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK) που έγιναν σε περιοχές της Πρέβεζας.

Πρόκειται για ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, εκρήξεις και λοιπές παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο κατηγορούμενος μαζί με συνεργούς του διέπραξαν τα παρακάτω:

• την 28-07-2014 στην Αμμουδιά Πρέβεζας, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο δημοτικού οικήματος εισήλθαν στο χώρο όπου με τη χρήση φλόγιστρου επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν ΑΤΜ Τράπεζας,
• την 14-03-2017 στην Αμμουδιά Πρέβεζας, παραβίασαν εκ νέου την κεντρική είσοδο του παραπάνω δημοτικού οικήματος όπου με τη χρήση αερίου προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της Τράπεζας απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 19.920 ευρώ,
• την 16-11-2017 στο Κανάλι Πρέβεζα, με τη χρήση αερίου προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ Τράπεζας που ήταν εγκατεστημένο σε πλατεία, απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -53.600- ευρώ.

Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο είχαν αφαιρέσει από περιοχή της Αττικής, ενώ επιπρόσθετα έφερε κλεμμένες πινακίδες από έτερο αυτοκίνητο. Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Tαυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία ημεδαπού που εμπλέκεται σε διαρρήξεις ΑΤΜ σε περιοχές της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7787803368076873962
item