Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη στα social media που έφερε το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Στη πρώτη της μέρα στο σχολείο συνόδεψε η Βάσω Λασκαράκη τη κορούλα της το πρωί της Δευτέρας (13/9). Η ίδια σαν περήφανη μαμά δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής στα social media και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά.

Η όμορφη ηθοποιός που επέστρεψε στην Αθήνα αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σημερινή ξεχωριστή ημέρα.

Συγκεκριμένα, απαθανάτισε την κόρη της λίγο πριν μπει στο σχολείο και δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, η Βάσω Λασκαράκη έγραψε: «Καλή σχολική χρόνια με υγεία και δύναμη σε παιδιά γονείς και εκπαιδευτικούς ✌???????? Η γ´ τάξη μόλις ξεκίνησε για μας με γέλια και συγκίνηση ☺️???? #eva #mylove #mydaughterismyworld #generation2013 #goodluck #schoolchalenge».

Μάλιστα, ένα από τα σχόλια ήταν αυτό του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έβαλε χαρακτηριστικά μια σειρά από καρδούλες.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Έγκυος η Βάσω Λασκαράκη;

Η αλήθεια είναι πως θέλει να χαρίσει ένα αδερφάκι στην κόρη της, Εύα, και το έχει δηλώσει ανοιχτά αρκετές φορές. Η Βάσω Λασκαράκη σε πρόσφατη συνέντευξή της έχει πει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ.

Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. 

Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει».

Λέτε ο Θεός να της το έφερε το καλό;

Φήμες ήθελαν την ηθοποιό εδώ και καιρό να διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. 

Από τότε που και η κολλητή της, Αθηνά Οικονομάκου, ανακοίνωσε πως περιμένει κι άλλο παιδί πολλοί έκαναν λόγο για ταυτόχρονη κύηση, κάτι που θα ήταν πολύ γλυκό. Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε - τότε - τίποτα.

Πριν από λίγες ώρες, όμως, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαγιό κοιτώντας την θάλασσα και χαϊδεύει απαλά την κοιλιά της.

Από κάτω στα σχόλια άφησαν καρδούλες τόσο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, όσο και η κολλητή της Αθηνά αλλά και πολλοί άλλοι διάσημοι της ελληνικής showbiz!

Βάσω Λασκαράκη έγκυος

Εμείς της ευχόμαστε με το καλό, αν είναι όντως να έρθει!


epirusblog.gr
5 of 5
Η φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη στα social media που έφερε το σχόλιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7758463661021049662
item