Shakira: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι της

H πρόσφατη δημοσίευση της Shakira είναι καθαρά οικογενειακή υπόθεση, αφού η διάσημη τραγουδίστρια, ποζάρει αγκαλιά με τους δύο της γιους, τον 8χρόνο Milan και τον 6χρόνο Sasha και όπως μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κανείς, τα δύο αγόρια έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Μαμά και γιοι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τα δύο αγόρια να φορούν στολές του surf, έτοιμα να δαμάσουν τα κύματα, όπως ακριβώς συνηθίζει να κάνει και η μητέρα τους. 

«Ο Milan έχει αρχίσει ήδη να το απολαμβάνει», επισημαίνει η Shakira για το νέο κοινό χόμπι των τριών τους 

Η Λατίνα σταρ έχει αποκτήσει τα παιδιά της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Gerard Piqué με τον οποίο είναι μαζί από το 2011. Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, πως στην αρχή συνάντησε αρκετές δυσκολίες ως εργαζόμενη μητέρα, αφού χρειαζόταν να είναι μακριά από την οικογένειά της για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Όσα για τον σύντροφό της, ανέφερε πως την βοηθάει και την στηρίζει πολύ, ενώ μοιράζονται τις δουλειές που χρειάζεται το σπίτι, χωρίς να έχουν κάνει κάποια συγκεκριμένη συμφωνία. «Με τον Gerard μοιραζόμαστε τις δουλειές και τις ευθύνες της οικογενείας. Ασχολούμαστε και οι δύο εξίσου με τη φροντίδα των παιδιών.

 Στηρίζουμε και βοηθάμε πάντα ο ένας τον άλλον», ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή της η 44χρόνη pop star

 

epirusblog.gr
5 of 5
Shakira: Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει οι γιοι της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1707871295650533548
item