Η Rihanna στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της για το περιοδικό Dazed Η Rihanna στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της για το περιοδικό Dazed | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Rihanna στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της για το περιοδικό Dazed

Η Rihanna μόλις πραγματοποίησε μία άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση για τις ανάγκες του επετειακού τεύχους του περιοδικού Dazed όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Αναλυτικότερα η 33χρονη σταρ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Dazed, το οποίο γιορτάζει τα 30 χρόνια κυκλοφορίας και έκανε την πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της.

Η ίδια έχει πολλούς λόγους να  γιορτάζει, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό ότι έγινε η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός σε όλο τον κόσμο και η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον χώρο του θεάματος.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ξένα μέσα σε μια από τις λήψεις, η Rihanna φαίνεται να ποζάρει γυμνή, με μια τεράστια περούκα με ξανθά μαλλιά να κρύβουν τα επίμαχα σημεία.

Στις υπόλοιπες λήψεις, η σταρ φωτογραφίζεται με extravagant κομμάτια από διάσημους οίκους μόδας. Η πετυχημένη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας  έχει κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς με το brand της, Fenty ενώ κυκλοφορεί και ρούχα που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες!

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Rihanna στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της για το περιοδικό Dazed
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 690515078555329536
Σχόλια
item