Άρτα: Κοινωνικό φροντιστήριο για τη νέα σχολική χρονιά από τo Δήμο Αρταίων Άρτα: Κοινωνικό φροντιστήριο για τη νέα σχολική χρονιά από τo Δήμο Αρταίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Κοινωνικό φροντιστήριο για τη νέα σχολική χρονιά από τo Δήμο Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο την ελάφρυνση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, προγραμματίζει και φέτος τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές και μαθήτριες της Β΄ και Γ’ Λυκείου.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται θερμά οι καθηγητές που θέλουν να συμβάλλουν στην μαθησιακή ενίσχυση μαθητών που οι γονείς τους δεν μπορούν να καλύψουν ιδιωτικά φροντιστήρια, να δηλώσουν την εθελοντική συμμετοχή τους.

Η συμμετοχή, μπορεί να γίνει είτε συμπληρώνοντας την αίτηση του Εθελοντή στο site του Δήμου Αρταίων (www.arta.gr),είτε στέλνοντας μία απλή αίτηση συμμετοχής στον Δήμο Αρταίων και στο email: dimos@arta.gr, μέχρι τη Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και θα υλοποιηθούν στο κτίριο του 8ου Δημοτικού σχολείου Άρτας.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κοινωνικό φροντιστήριο για τη νέα σχολική χρονιά από τo Δήμο Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7306881762721778616
Σχόλια
item