Θρησκευτικός γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών για τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Nina Flohr Θρησκευτικός γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών για τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Nina Flohr | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θρησκευτικός γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών για τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Nina Flohr

O Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 στην Ελβετία σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον θρησκευτικό τους γάμο, που θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, τον Οκτώβριο.

Το Μυστήριο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα της πόλης -και όχι μόνο-, αφού σε αυτό αναμένεται να δώσουν το «παρών» αρκετοί γαλαζοαίματοι,  αλλά και ζάπλουτοι επιχειρηματίες από το περιβάλλον της νύφης, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Η Ελλάδα, άλλωστε, φαίνεται πως αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για τη Nina, καθώς την περίοδο των συνεχών lockdowns ανέφερε στα social media πως ανυπομονούσε να έρθει στη χώρα μας.

Τελικά, αυτό έγινε στις αρχές του καλοκαιριού, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο με το 40 μέτρων, υπερσύγχρονο, πολυτελές γιοτ του πατέρα της Nina, το οποίο έχει το όνομά της, «Nina J».

Το ζευγάρι έκανε μια πρώτη στάση στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι, όπου η οικογένεια του Φιλίππου έχει σπίτι, ενώ συνέχισαν τις βόλτες τους με όλες τις ανέσεις που παρέχει το εντυπωσιακό γιοτ.

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο πατέρας της Nina, Thomas Flohr, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ελβετίας – μάλιστα, πριν από κάποια χρόνια είχε βρεθεί στη λίστα του «Forbes» με τους δισεκατομμυριούχους, με την περιουσία του να εκτιμάται στα 2,3 δισ., ωστόσο πλέον δεν βρίσκεται σε αυτήν.

epirusblog.gr
5 of 5
Θρησκευτικός γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών για τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Nina Flohr
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6701712918760192739
Σχόλια
item