Η εξομολόγηση της Naomi Campbell για τη θυσία που έκανε για την καριέρα της στο modeling Η εξομολόγηση της Naomi Campbell για τη θυσία που έκανε για την καριέρα της στο modeling | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η εξομολόγηση της Naomi Campbell για τη θυσία που έκανε για την καριέρα της στο modeling

Η Naomi Campbell σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό «The Cut»αποκάλυψε ότι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο γρήγορο jet-set lifestyle των 90s όταν μεσουρανούσε στις διεθνείς πασαρέλες, δεν κατάφερε να βρει την αδελφή-ψυχή της.

«Θα έλεγα ότι η θυσία είναι να βρεις την αδελφή ψυχή σου που θα σε καταλαβαίνει. Είμαι δυνατή αλλά είμαι και ευαίσθητη. Ξέρω ότι στις σχέσεις πρέπει να συμβιβάζομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Η σταρ της πασαρέλας είχε για πάρα πολλά χρόνια τη φήμη ότι είναι πολύ δύσκολη στις συνεργασίες της ενώ πολλές φορές τα tabloids έκαναν λόγο για την επιθετική συμπεριφορά της.

«Δεν έχω πρόβλημα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πλέον και να αντιμετωπίζω το ποια είμαι», λέει το μοντέλο, προσθέτοντας πως: «σίγουρα όταν ήμουν μικρή, δεν το χρησιμοποιούσα με τον σωστό τρόπο. Χρειάζεται να ωριμάσεις».

Η Campbell πλέον θέλει να περιστοιχίζεται μόνο από ανθρώπους που αγαπάει: «Δεν είμαι εδώ μόνη μου. Είναι εύκολο και είναι μικρό. Το να είσαι με τους αγαπημένους σου που απλά θέλουν να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο. Θέλω οι φίλοι μου να ανθίζουν. 

Θέλεις να προστατεύσεις αυτούς που αγαπάς και το πιο σημαντικό, όταν πλησιάζω τους ανθρώπους και θέλει κατανόηση και καθοδήγηση, είναι σημαντικό να θυμάμαι να λέω ευχαριστώ».

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Naomi Campbell για τη θυσία που έκανε για την καριέρα της στο modeling
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7066511794791252401
Σχόλια
item