Βραβεία MTV: Γνωστή τραγουδίστρια «πάγωσε» όταν εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ - Ούτε καν τη χειροκρότησε! (βίντεο) Βραβεία MTV: Γνωστή τραγουδίστρια «πάγωσε» όταν εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ - Ούτε καν τη χειροκρότησε! (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βραβεία MTV: Γνωστή τραγουδίστρια «πάγωσε» όταν εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ - Ούτε καν τη χειροκρότησε! (βίντεο)

Ο λόγος για την 19χρονη σταρ της ποπ Μπίλι Άιλις, η οποία έδειξε ολοφάνερα πως δεν... ενθουσιάστηκε όταν εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στα Βραβεία MTV. Μάλιστα, ούτε καν τη χειροκρότησε!

Το βράδυ της Κυριακής (12/09), τα βλέμματα της παγκόσμιας showbiz συγκεντρώθηκαν στο Barclays Center του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του MTV, Video Music Awards (VMA).

Μεταξύ των πολλών σταρ που βρέθηκαν στην απονομή, ξεχώρισε φυσικά η εμφάνιση της αειθαλούς Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία στα 52 της δέχθηκε «βροχή» από χειροκροτήματα, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού, την ώρα που έκανε την είσοδό της για μία παρουσίαση.

Αντιθέτως, υπήρχε κάποια που έμεινε ακίνητη. Οι κάμερες του MTV, «έπιασαν» τη 19χρονη σταρ της ποπ Μπίλι Άιλις να στέκεται ανέκφραστη.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο με την αντίδρασή της, όπως ανέβηκε στο Twitter, η Άιλις μόνο εντυπωσιασμένη δεν δείχνει...

Μάλιστα, δεν χειροκροτά καν ενώ φαίνεται κάπως να συνοφρυώνει το βλέμμα της.

Όπως γίνεται κατανοητό, υπήρξαν χρήστες του διαδικτύου που επιδοκίμασαν τη στάση της, λέγοντας ότι «βαρεθήκαμε πια την J.LO» ενώ άλλοι παίρνουν το μέρος της 52χρονης σταρ, λέγοντας ότι «η Λόπεζ είναι θρύλος».


epirusblog.gr
5 of 5
Βραβεία MTV: Γνωστή τραγουδίστρια «πάγωσε» όταν εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ - Ούτε καν τη χειροκρότησε! (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8420951997680447547
Σχόλια
item