Συγκίνησε η Ε.Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του MadClip: «Μας ακούς;» (βίντεο) Συγκίνησε η Ε.Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του MadClip: «Μας ακούς;» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκίνησε η Ε.Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του MadClip: «Μας ακούς;» (βίντεο)

Για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα βγήκε στην σκηνή μετά τον θάνατο του καλού της φίλου, Mad Clip και συγκίνησε άπαντες με την αφιέρωσή της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επρόκειτο να πραγματοποιήσει τη συναυλία μαζί με τον τράπερ που έχασε τη ζωή του πριν από μερικές ημέρες σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, μια είδηση που σόκαρε τους νεαρούς θαυμαστές του αλλά και συναδέρφους του.

Η Ελένη Φουρέιρα, συγκινήθηκε πολύ όταν έφτασε η στιγμή να πει το τραγούδι «Μπορεί», το οποίο ερμήνευε με τον Mad Clip.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. 

Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. 

Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σα να είσαι εδώ κοντά μας», είπε η Ελένη Φουρέιρα προσθέτοντας: «Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ…», είπε πριν ξεκινήσει να τραγουδάει και στη συνέχεια φώναξε: «Μας ακούς;»!

epirusblog.gr
5 of 5
Συγκίνησε η Ε.Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του MadClip: «Μας ακούς;» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4913178431868486917
Σχόλια
item