Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media και αποκαλύπτει τον λόγο Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media και αποκαλύπτει τον λόγο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media και αποκαλύπτει τον λόγο

Tο περασμένο Σάββατο η Lana Del Rey έκανε μία ανακοίνωση που ξάφνιασε πολλούς από τους followers της που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια. 

Η τραγουδίστρια μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στα social media, ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από το Internet, απενεργοποιώντας όλους τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της.

Συγκεκριμένα, η Del Rey δήλωσε πως θα απουσιάσει για λίγο από τα κοινωνικά δίκτυα και αυτό επειδή τη δεδομένη στιγμή έχει πολλά ενδιαφέροντα και ορισμένες δουλειές που απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια. 

Χωρίς να αποκαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή της, η τραγουδίστρια δήλωσε πως θα συνεχίσει στο διάστημα αυτό να κάνει αυτό που αγαπάει, δηλαδή να ασχολείται με τη μουσική της - μάλιστα είπε λίγο λόγια για το επικείμενο άλμπουμ της- και γενικότερα με άλλα εγχειρήματα που έχει κατά νου.

«Και θέλω να πω ευχαριστώ πολύ για όλη την υποστήριξη και θέλω να ελπίζω ότι θα σας αρέσει ο νέος μου δίσκος», είπε χαρακτηριστικά η Del Rey στους ακολούθους της.

«Αυτή τη στιγμή, νομίζω πως θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο κοντά και θα συνεχίσω με το αναπτύξω κάποιες άλλες δεξιότητες και ενδιαφέροντα. και πάλι, είμαι πάντα εδώ, ετοιμάζοντας δίσκους και στο μεταξύ ζώντας τη ζωή μου.

Συνεπώς, απόλαυσα πραγματικά το να μοιράζομαι όλα αυτά τα μικρά στοιχεία μαζί σας και είμαι πραγματικά ευλογημένη. Γι'αυτό σας ευχαριστώ και αποσυνδέομαι.», ανέφερε, κλείνοντας το βίντεό της.

Δείτε το βίντεο της Lana Del Rey:epirusblog.gr
5 of 5
Η Lana Del Rey κλείνει τους λογαριασμούς της στα social media και αποκαλύπτει τον λόγο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3788138614552915459
Σχόλια
item