Ένα ψαλίδι, παρακαλώ! Η Kaia Gerber έκοψε τα μαλλιά του Elordi μόλις τον γνώρισε Ένα ψαλίδι, παρακαλώ! Η Kaia Gerber έκοψε τα μαλλιά του Elordi μόλις τον γνώρισε | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ένα ψαλίδι, παρακαλώ! Η Kaia Gerber έκοψε τα μαλλιά του Elordi μόλις τον γνώρισε

Η Kaia Gerber άρπαξε την πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε για να διαγράψει από τη μνήμη της το '80s-style χτένισμα του Jacob Elordi

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Julie Bowen του Modern Family στο Jimmy Kimmel Live!, ο Elordi αποκάλυψε ότι η πρώτη κίνηση της Gerber όταν άρχισαν να βγαίνουν το 2020 ήταν να πάρει το ψαλίδι και να κόψει... τις μπούκλες του.

Τι είπε για το χτένισμά του

«Πάντα είχα κοντό μαλλί πίσω και στο πλάι λόγω των ταινιών και των σειρών στις οποίες παίζω», είπε. «Αλλά πάντα ήθελα να τα αφήσω μακριά και η μητέρα μου δεν μου επέτρεψε ποτέ να το κάνω, επειδή ήθελε να είμαι ένας gentleman και ευπαρουσίαστος», δήλωσε ο Elordi στη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός του «Euphoria» επέστρεψε στο σπίτι του στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού για να μείνει με τους γονείς του και άφησε τα μαλλιά του να μακρύνουν, χωρίς να ανησυχεί για τη δουλειά του και αν αυτή θα επηρεαστεί από τη νέα εικόνα του. 

Η Bowen εκείνη τη στιγμή έδειξε στο κοινό μια φωτογραφία του ηθοποιού με αυτό το χτένισμα – το οποίο απ’ ό,τι φαίνεται δεν κράτησε και πολύ.

Τι έκανε η Kaia

«Η κοπέλα μου, μέσα σε μια εβδομάδα που βγαίναμε, τις έκοψε τις μπούκλες» είπε. «Με πήγε στο μπάνιο, έβγαλε το ψαλίδι και τα έκοψε. Είπε ‘είσαι χαριτωμένος, αλλά όχι έτσι'».

Όσο κακόγουστο και να θεωρείται το κούρεμα που είχε ο Elordi, το mullet, η αλήθεια είναι πως είναι πιο δημοφιλές από ποτέ. 

Η Miley Cyrus, η Rihanna και η Demi Lovato είναι μόνο μερικές από τις stars που το έχουν επιλέξει τον τελευταίο καιρό.


 


epirusblog.gr
5 of 5
Ένα ψαλίδι, παρακαλώ! Η Kaia Gerber έκοψε τα μαλλιά του Elordi μόλις τον γνώρισε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 745295798456672022
Σχόλια
item