Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φτάνουν στη Βενετία και μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Χόλιγουντ κι όπου και αν βρεθούν μαγνητίζουν τα βλέμματα. Αυτό συνέβη και κατά την άφιξή τους στο 78ο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στα κανάλια της εμβληματικής ιταλικής πόλης με την JLo να εμφανίζεται φορώντας ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα και ο Ben ένα μαύρο μπλουζάκι πόλο και παντελόνι.

Η δαντελένια δημιουργία της Λατίνας σταρ είχε μακριά μανίκια, pussy bow λεπτομέρεια και τονισμένη μέση με ένα λεπτό ζωνάκι, ενώ το look ολοκληρώθηκε από ένα ζευγάρι διάφανα πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο, μια Hermes τσάντα και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο καυτά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Από το 2002 μέχρι το 2004 οι παπαράτσι και τα media έτρεχαν πίσω τους, παρακολουθούσαν την κάθε τους κίνηση και το κάθε τους βήμα.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η J.Lo έκανε άλλη μια μεγάλη είσοδο στην Ιταλία για την επιδειξη Dolce & Gabbana Alta Moda.

Η Lopez εμφανίστηκε στο The Parade στην Piazza San Marco με ένα avant- garde σύνολο και πολυτελή platform shoes με κρυστάλλινες λεπτομέρειες.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φτάνουν στη Βενετία και μαγνητίζουν τα βλέμματα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1896041085440451251
item