Hailey Bieber: Δεν την ενοχλεί να την αποκαλούν «σύζυγο του Justin Bieber»

H Hailey Bieber όπως φαίνεται δεν διακατέχεται από κανένα κόμπλεξ και δεν τη νοιάζει που πολλοί μπορεί να αναφέρονται στην ίδια ως «η σύζυγος του Justin».

Εμφανιζόμενη στο podcast της Demi Lovato, το μοντέλο εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον γάμο της με τον Bieber. 

«Όταν παντρεύεσαι κάποιον, ο οποίος είναι πολύ γνωστός, πρέπει επίσης να δεχθείς ότι πολλοί άνθρωποι θα σε αποκαλούν η σύζυγος του τάδε. 

Δεν με ενοχλεί. Στο τέλος της ημέρας, δεν με ενοχλεί όταν κάποιος μου πει 'είσαι η σύζυγος του Justin'. Ναι, είμαι η σύζυγος του Justin. Γιατί πού είναι το ψέμα;», δήλωσε η Bieber.

«Διαφωνώ με εκείνους που λένε πως δεν θα με ήξεραν, αν δεν ήμουν σύζυγός του. Συγγνώμη, αλλά διαφωνώ. Έχω τις δικές μου εργασιακές σχέσεις, ασχολούμαι με δικά μου πράγματα, έχω τη δική μου δουλειά, έχω τα δικά μου λεφτά», υπογράμμισε η Hailey.

Όσο για τις φήμες, ότι ο σύζυγός της την κακομεταχειρίζεται, η ίδια θα απαντήσει πως η αλήθεια βρίσκεται πολύ μακριά από αυτό, δηλώνοντας πως είναι πολύ τυχερή που είναι με κάποιον που τη σέβεται πάρα πολύ και την κάνει κάθε μέρα να νιώθει ξεχωριστή.

Το ζευγάρι την προηγούμενη Δευτέρα έκανε μία κοινή εμφάνιση στο Met Gala, που συζητήθηκε αρκετά, κατατάσσοντάς τον Justin και τη Hailey Bieber στις πιο λαμπερές εμφανίσεις που πέρασαν από το κόκκινο χαλί.

epirusblog.gr
5 of 5
Hailey Bieber: Δεν την ενοχλεί να την αποκαλούν «σύζυγο του Justin Bieber»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3418431408214558750
item