H sexy εμφάνιση της Charlotte Gainsbourg με κάποιες από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στη Βενετία

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο του φεστιβάλ Βενετίας, η νέα ταινία του Yvan Attal «Les Choses Humaines», με πρωταγωνίστρια τη Charlotte Gainsbourg.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινη χαλί με ένα ιδιαίτερα sexy look, στο οποίο κατάφερε να συνδυάσει τρεις από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν.

Το μίνι φόρεμα, τα cut-outs και τις μπότες-πλατφόρμες, τα παπούτσια που όσες τα φορέσουν θα επιβραβευτούν με έξτρα πόντους στο ύψος και τη στυλιστική τους τόλμη.

Η ταινία «Les Choses Humaines», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Karine Tuil, αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που απαρτίζουν ο δημοσιογράφος Jean και η δοκιμιογράφος και φεμινίστρια Claire. Ο γιος τους, Alexandre, είναι φοιτητής σε διακεκριμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο. 

Σε μια σύντομη επίσκεψή του στο Παρίσι, ο Alexandre γνωρίζει τη Mila, την κόρη του νέου συντρόφου της μητέρας του, και την προσκαλεί σε ένα πάρτι. Την επόμενη μέρα, η Mila τον καταγγέλλει για βιασμό.

epirusblog.gr
5 of 5
H sexy εμφάνιση της Charlotte Gainsbourg με κάποιες από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στη Βενετία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2370352987021650766
item