Η Gigi Hadid με αφέλειες- Άλλος άνθρωπος!

Ένα ραντεβού με τον κομμωτή μας, μας ανανεώνει πάντα! Σίγουρα σου έχει τύχει να φύγεις έχοντας βάψει τα μαλλιά σου ή έχοντας τολμήσει ένα νέο κούρεμα, και να νιώσεις κατευθείαν ότι είσαι ένα... super model! 

Εντάξει, η αλήθεια έιναι πως όλες φοβόμαστε λίγο τις μεγάλες αλλαγές, γιατί σε όλες μας έχει τύχει να πάμε στο κομμωτήριο και αντί να μας κόψουν τις άκρες όπως ζητήσαμε, να μας τα κάνουν ένα - όχι και τόσο κολακευτικό πάνω μας - καρέ.

Μήπως, όμως, θα πρέπει σιγά σιγά να παίρνουμε παράδειγμα από τις celebrities, που τολμούν συνεχώς μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους; Γιατί όσο να 'ναι, δεν υπάρχει τιποτα άλλο που μπορεί να μας ανανεώσει τόσο, όσο το να κοιταχτούμε στον καθρέφτη μας το πρωί και να δούμε μια εντελώς ξεχωριστή και διαφορειτκή εικόνα από αυτή που έχουμε συνηθίσει.

'Ετσι κι αλλιώς, μαλλιά είναι! Επανέρχονται σχετικά γρήγορα και εύκολα, ό,τι κι να τους κάνουμε!

Εμείς δεν μπορούμε να σε πάρουμε από το χέρι και να σε οδηγήσουμε στο κομμωτήριο, αλλά μπορούμε να σου συστήσουμε τα καλύτερα χτενίσματα των διασημοτήτων για το 2021, ώστε να πάρεις τις πιο trendy ιδέες! 

Μπορείς, επίσης, να αποθηκεύσεις κάποια από τις φωτογραφίες που θα σου κάνει κλικ και να τη δείξεις στον κομμωτή σου, ζητώντας να σου κάνει ακριβώς το ίδιο κούρεμα με την αγαπημένη σου star. Έτσι, θα μπορέσει να καταλάβει ακριβώς αυτό που θέλεις και να το προσαρμόσει πάνω σου με τον πιο ιδανικό τρόπο! Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για το χρώμα

Βέβαια, μερικές από τις εμφανίσεις των celebrities που βλέπουμε κατά καιρούς, δεν είναι μόνιμες. Οι stars συνηθίζουν να «παίζουν» με περούκες, extensions και ποστίς. 

Αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτό! Αληθινά ή ψεύτικα, εμείς παίρνουμε έμπνευση από τα αγαπημένα μας hairstyles, ώστε να αποφασίσουμε ποιο θα είναι το επόμενο που θα υιοθετήσουμε για φέτος! 

Gigi Hadid

afeleies gigi hadid

@savagexfenty

H super hot Gigi Hadid εμφανίστηκε στην πασαρέλα του Savage x Fenty και μας εντυπωσίασε με το νέο hair look της, που δεν είναι άλλο από τις χαριτωμένες κοντές αφέλειες! Πιθανότατα, είναι ποστίς, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία! Εμείς το inspo που θέλαμε το πήραμε!

Κι επειδή η Gigi... μάς έφτιαξε τη διάθεση με την αλλαγή της, εμείς είπαμε να θυμηθούμε κι άλλες celebrities, που έκαναν μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά τους και μας άφησαν με το στομα ανοιχτό!

Irina Shayk

afeleies gigi hadid1

@irinashayk

Το μοντέλο εμφανίστηκε στο New York Fashion Week με εντελώς διαφορετικό, κοντό καρέ κούρεμα. Μας σύστησε τις νέες της hot  αφέλειες, και εμείς ζηλέψαμε άπειρα!

Camila Cabello

afeleies gigi hadid2

@camila_cabello

Η τραγουδίστρια πήγε πρώτα στο TikTok για να δείξει το νέο της κομψό κούρεμα, και ήταν κάτι πολύ μακριά από αυτά που μας έχει συνηθίσει!

Οι αντιδράσεις των fans της ήταν ανάμεικτες. Σε πολλούς άρεσε, σε άλλους πάλι όχι, λέγοντας ότι μοιάζει πάρα πολύ με τη «Fifth Harmony Camila». 

Εμείς πάλι νομίζουμε πως το νέο hair look της Camila Cabello είναι απίστευτο και την κάνει να φαίνεται πιο... γυναίκα

Chrissy Teigen

afeleies gigi hadid3

@chrissyteigen

Αφού είδε πόσο όμορφη φαίνεται η Kourtney Kardashian με κοντά μαλλιά, η Chrissy Teigen αποφάσισε να ενταχθεί και εκείνη στο «celeb bob club». Έτισ υιοθέτησε και εκείνη ένα κομψό και στιλάτο καρέ. 

 Lorde

Η Lorde εμφανίστηκε με υπέροχα ξανθά μαλλιά ​​στο νέο της βίντεο κλιπ για το «Mood Ring», και εμείς έχουμε να πούμε ότι μοιάζει εκπληκτικά με τη σταρ του «The Queen’s Gambit», Anya Taylor-Joy.

Kylie Jenner

afleeies gigi hadid3

@kyliejenner

Εντάξει Kylie! Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι έμοιαζες με τη βασίλισσα της ομορφιάς όταν εμφανίστηκες με μαλλιά μέχρι το γόνατο και χρυσό μπικίνι για να γιορτάσεις την Kylie Cosmetics’ 24K Birthday Collection!











































































epirusblog.gr
5 of 5
Η Gigi Hadid με αφέλειες- Άλλος άνθρωπος!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6969204183613935928
item