Γιάννενα: Με επιτυχία το τουρνουά γυναικείου μπάσκετ στην Κόνιτσα Πηγή: epirusnow.gr Γιάννενα: Με επιτυχία το τουρνουά γυναικείου μπάσκετ στην Κόνιτσα Πηγή: epirusnow.gr | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Με επιτυχία το τουρνουά γυναικείου μπάσκετ στην Κόνιτσα Πηγή: epirusnow.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κόνιτσας, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου 2021. 

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν: ΠΑΣ Γιάννινα WBC,  Ο.Α. Χανίων, Ελευθερία Μοσχάτου και η πρωταθλήτρια ομάδα Σερβίας Ερυθρός Αστέρας. 

Θερμές ευχαριστίες προς όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν, στην επιτροπή διοργάνωσης και κυρίως στον Πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα WBC Γεώργιο Μάστακα και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, που με θέρμη αποδέχτηκαν την πρόταση της δημοτικής αρχής για την διεξαγωγή του τουρνουά στην πόλη μας. 

Στην τελετή λήξης την Κυριακή 12/09/2021 παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης Λαζογιάννης, ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠΑ Γεώργιος Σπανός και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κόνιτσας Πρόδρομος Χατζηεφραιμίδης. 

Ο Δήμαρχος προσέφερε αναμνηστικά δώρα σε όλους τους μετέχοντες και από την ομάδα του Πας Γιάννινα απενεμήθη στον Δήμαρχο αναμνηστική πλακέτα. 

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του εκτός των άλλων τόνισε τη θέση της δημοτικής αρχής ως προς την καθιέρωση διεξαγωγής του τουρνουά στην Κόνιτσα, την οποία απεδέχθη το Δ.Σ. του ΠΑΣ Γιάννινα WBC διαμέσου του Προέδρου του.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με επιτυχία το τουρνουά γυναικείου μπάσκετ στην Κόνιτσα Πηγή: epirusnow.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6114188313004659796
Σχόλια
item