Οι πρώτες φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο του «Emily in Paris» είναι γεγονός!

Η σειρά «Emily in Paris», που αγαπήθηκε παγκοσμίως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν με την πρωταγωνίστρια,  Lily Collins να μπαίνει σε νέες περιπέτειες στην Γαλλική πρωτεύουσα!

Στις πρώτες φωτογραφίες  από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, που είδαν το φως της δημοσιότητας, βλέπουμε την Emily με σχετικά πιο χαλαρά ρούχα, φλοράλ, καθημερινά, πολύχρωμα αλλά χωρίς να απομακρύνεται πολύ από την αισθητική της πρώτης σεζόν.

Το cast της σειράς παραμένει ως έχει σύμφωνα με το teaser που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό της σειράς, στο Instagram. Μάλιστα, οι πρωταγωνιστές δήλωσαν στο Vanity Fair ότι στα επόμενα επεισόδια η ιστορία θα επικεντρωθεί περισσότερο στους δεύτερους ρόλους και στις προσωπικές τους ιστορίες, καθώς και στο ερωτικό τρίγωνο της Emily, του Gabriel και της Camille.


Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για πως θα κυλήσουν οι σχέσεις τους, όταν ανακαλύψει η Camille την ερωτική επαφή του συντρόφου της με την Emily, ωστόσο ο Gabriel δήλωσε πως ο χαρακτήρας του είναι ενθουσιασμένος για τη πιθανή σχέση του με την Emily.


«Η ζωή του Gabriel ήταν λυπημένη πριν έρθει εκείνη. Ήξερε τι ήθελε, αλλά δεν ήξερε πώς να το πάρει. Δεν ήξερε πώς να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Η Emily δεν είναι μόνο η Emily. Είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της ζωής του όταν τη συναντά. Είναι τόσο ενθουσιασμένος για ό, τι υπάρχει».


epirusblog.gr
5 of 5
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο του «Emily in Paris» είναι γεγονός!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4292553939166517224
item