Αποκάλυψη: Ξεκινάνε οι... υπο αέρος κλήσεις...σηκώνει άμεσα τα drones η Τροχαία Αποκάλυψη: Ξεκινάνε οι... υπο αέρος κλήσεις...σηκώνει άμεσα τα drones η Τροχαία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αποκάλυψη: Ξεκινάνε οι... υπο αέρος κλήσεις...σηκώνει άμεσα τα drones η Τροχαία

Θέμα λίγων ημερών είναι η απογείωση των drones που έχει η Ελληνική Αστυνομία, τα οποία θα αναλάβουν άμεσα υπηρεσία με σκοπό την άμεση μείωση των Τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης έδωσε εντολή για την άμεση χρησιμοποίηση των drones που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. τα οποία θα κινούνται με άκρα μυστικότητα σε βασικούς οδικούς άξονες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newsauto, ένα από τα drones βρίσκεται ήδη στην Κρήτη.

Αυτά, θα πετάνε νύχτα-μέρα και θα καταγράφουν τις συμπεριφορές οδηγών, δίνοντας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της κάθε περιοχής, το οποίο με τη σειρά του θα κινητοποιεί τις επίγειες δυνάμεις.

Τα drones θα έχουν τη δυνατότητα καταγραφής της ταχύτητας του οχήματος, ενώ η υψηλής ανάλυσης εικόνα που θα στέλνει on line, θα μπορεί να καταγράφει ακόμα και αν ο οδηγός μιλάει στο κινητό του.

Εκτός της ταχύτητας, του κινητού (βασικότατη αιτία τροχαίων), της συμπεριφοράς στους δρόμους, τα drones θα βάλουν στις… κάμερες τους και τις ΛΕΑ των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων.

φωτο: Eurokinissi

epirusblog.gr
5 of 5
Αποκάλυψη: Ξεκινάνε οι... υπο αέρος κλήσεις...σηκώνει άμεσα τα drones η Τροχαία
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5886897451188135072
Σχόλια
item