Θησαυρός του Ατρεα: Διαγαλαξιακά ταξίδια και Ελληνικό DNA, σε μία παράξενη θεωρία Θησαυρός του Ατρεα: Διαγαλαξιακά ταξίδια και Ελληνικό DNA, σε μία παράξενη θεωρία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θησαυρός του Ατρεα: Διαγαλαξιακά ταξίδια και Ελληνικό DNA, σε μία παράξενη θεωρία

Όταν κατασκευάστηκε το μνημείο του Ατρέα τότε άρχισαν να μετρούν οι πρόγονοί μας τα χρόνια και μάλιστα ανάποδα. Γιατί άραγε μετρούσαν ανάποδα;

Γνωρίζετε πως το αρχαίο μεγαλιθικό μνημείο με το όνομα ο «θησαυρός του Ατρέα» που βρίσκεται έξω από τα τείχη των αρχαίων Μυκηνών, είναι το σημαντικότερο αρχαίο μνημείο του πλανήτη ;

Πως «μιλά» για τον δημιουργό του ανθρώπου και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα, που ανατρέπουν τα πάντα που γνωρίζαμε έως σήμερα;

Α) –ο κατασκευαστής του δομού, σε συνδυασμό με τις διαστάσεις του μνημείου, μας αναφέρει το όνομα του, είναι η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ.

Β )- Μας ενημερώνει για τον σωστό τρόπο που πρέπει να μετράμε τον χρόνο.

Γ )- Μας ενημερώνει την ακριβή ημερομηνία κατασκευής του, δηλαδή το 1240 π.χ. το ίδιο λένε και οι σύγχρονοι ερευνητές ημερονήμια αυτή αποτελεί και το χρονικό σημείο έναρξις της αντίστροφης μέτρησης του χρόνου των προγόνων μας. Οι πρόγονοι μετρούσαν ανάποδα .

Γιατί και πότε άρχισαν να μετρούν ανάποδα;

Δ).-Αναφέρει ακριβώς τον χρόνο που δόθηκε στους απογόνους των Δωριέων, (5.400 χρόνια),ώστε να γνωρίσουν τον γενετικό τους κώδικα, να γίνουν αθάνατοι και να ταξιδέψουν στο γαλαξία για να συναντήσουν τους δημιουργούς τους. 

Άρα ξεχάστε τις προφητείες τύπου 2012 και ότι άλλο κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει με γέροντες και ημερολόγια. Αυτό θα γίνει το. 1240+2013=3253 .Και 5.400-3.253= 2147 .Δηλ. Μετα από 2.147 χρόνια θα φύγουμε σε άλλο πλανήτη.

Ε).-Ο θόλος είναι το κύτταρο μέσα στο οποίο στεγάζεται ο Ελληνικός γενετικός κώδικας του ανθρώπου.  Το μικρο δωμάτιο δεξιά από την είσοδο είναι ο πυρήνας του κυττάρου.

Έχει και άλλα, αλλά χώρο δεν εχω.

Γράφω αναλυτικά τηλεγραφικά ένα και μάλιστα το τελευταίο το (Ε), ότι ο θόλος είναι το κύτταρο μέσα στο οποίο στεγάζεται ο Ελληνικός γενετικός κώδικας του ανθρώπου. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην περάσετε γραφικό. Δεν εχω χώρο για ανάλυση, και ύστερα γίνομαι βαρετός.

Ατρέα

Ο θόλος, του θησαυρού του Ατρέα,αποτελείται από 33 σειρές κυβολίθων.

Οι 33 σειρές των κυβολίθων, ερμηνεύονται 3+3 = 6 δις γράμματα, από τα οποία αποτελείται ο γενετικός μας κώδικας , το DNA μας .

Από 6 δις «στοιχεία» αποτελείται το DNA μας.

Έτσι σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή του θόλου που είναι η Αθηνά , η ανθρωπότητα κάποια χρονική στιγμή θα κατορθώσει να δει μέσα στο κύτταρο , με την βοήθεια του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου τα 3+3=6 δις γράμματα, «στοιχεία» του DNA , θα τα μελετήσει και θα βρει τον τρόπο της αθανασίας ώστε να φύγει από την γη σε 5.400 χρόνια που τον έδωσε διορία. 

Είναι λίγα αυτά που γράφω, αν δεν πείθω έχετε δίκαιο αλλά δεν χωρά εδώ περισσότερα.

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

epirusblog.gr
5 of 5
Θησαυρός του Ατρεα: Διαγαλαξιακά ταξίδια και Ελληνικό DNA, σε μία παράξενη θεωρία
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 7456294192358032899
Σχόλια
item