Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Η λαμπερή τους εμφάνιση στο Met Gala Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Η λαμπερή τους εμφάνιση στο Met Gala | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Η λαμπερή τους εμφάνιση στο Met Gala

Ανάμεσα στα ζευγάρια που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας στο φετινό Met Gala ήταν η Dasha Zhukova και ο Σταύρος Νιάρχος. Σαν αστέρες του παλιού κινηματογράφου, το ζευγάρι εντυπωσίασε με τις επιλογές του.

Ο Σταύρος Νιάρχος προτίμησε να φορέσει ένα κλασικό σμόκιν όπως αρμόζει κάθε επίσημη εκδήλωση, ενώ η σύζυγός του επέλεξε μία δημιουργία του οίκου Prada που έκανε τον καλύτερο χρωματικό συνδυασμό με το outfit του Έλληνα κροίσου. 

 Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2020 σε ένα τριήμερο χλιδής στο St. Moritz που αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, απέκτησε πριν από λίγους μήνες το πρώτο του παιδί, τον Φίλιππο Σταύρο που πήρε το όνομά του από τον παππού του. 

Το ζευγάρι, αν και γνωριζόταν τα τελευταία 10 χρόνια, ξεκίνησε τη σχέση του ύστερα από το διαζύγιο της Zhukova από τον Roman Abramovich, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά και εξακολουθούν να διατηρούν φιλικές σχέσεις. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Η λαμπερή τους εμφάνιση στο Met Gala
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5910222463559414512
Σχόλια
item