Γιάννενα: Ανακοίνωση Της Δ.Α.Κ.Ε. - Π.Γ.Ν.Ι.:Ενώ Η Μάχη Με Τον Covid Μαίνεται Η Ε.Α.Π. Π.Γ.Ν.Ι.....Χαϊδεύεται

Κρίνοντας «εξ ιδίων τα αλλότρια», η «Ενωτική Αγωνιστική Παρέμβαση» έφερε – προσπάθησε για την ακρίβεια – στο προσκήνιο την παρουσία της με μια ανακοίνωση που ως είθισται ουσιαστικά δεν λέει τίποτε! 


«Εκδικητικές διώξεις», «αναξιοκρατικές επιλογές» και άλλα τέτοια, τα οποία, όπως όλοι γνωρίζουν, η Ε.Α.Π. ξέρει πολύ καλά, αφού σε όλα αυτά είχε επιδοθεί με μεγάλη επιτυχία όταν οι πολιτικοί της μέντορες ήταν Κυβέρνηση… Τι άλλαξε τώρα; Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Κυβέρνηση και απλά η Ε.Α.Π. δεν έχει να επιδείξει κανένα άλλο έργο στο Π.Γ.Ν.Ι., εκτός από να «ανακαλύπτει» και να «ξεσκεπάζει» δολοπλοκίες! 


Θα μπορούσαμε να απαξιώσουμε την κενή περιεχομένου ανακοίνωση της Ε.Α.Π., αν δεν προκαλούσε ταραχή στην τοπική Κοινωνία, σε μια κρίσιμη καμπή της Πανδημίας, και αν δεν έθετε σε αμφισβήτηση την λειτουργία δύο κομβικών Τμημάτων, του Τ.Ε.Π. και της Ογκολογικής.


Κατ’ αρχήν να σημειώσουμε προς κάθε κατεύθυνση πως η καλή πορεία της πανδημίας στην περιοχή μας είναι αποτέλεσμα της υποδειγματικής λειτουργία του Π.Γ.Ν.Ι. – και των λοιπών υγειονομικών φορέων της πόλης – η οποία οφείλεται στην θυσιαστική προσφορά όλων των Εργαζομένων στην Υγεία! 


Εύσημα προφανώς αξίζουν οι Εργαζόμενοι στο Τ.Ε.Π., αλλά και οι Εργαζόμενοι στις Μονάδες Λοιμώξεων, στις Μ.Α.Φ., στις Μ.Ε.Θ., στα Εργαστήρια, οι τραυματιοφορείς, το προσωπικό των Εμβολιαστικών Κέντρων, οι Τεχνικοί, οι Διοικητικοί υπάλληλοι κτλ! 


Επίσης η Ογκολογική Κλινική, μέσα στην απρόβλεπτη πίεση της πανδημίας, και με την πλήρη στήριξη της Διοίκησης και με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλου του προσωπικού της, κάλυψε και καλύπτει όλες τις ανάγκες των ασθενών.


Εργαζόμενοι και Διοίκηση στο Π.Γ.Ν.Ι., προσπάθησαν, ο καθένας από την πλευρά του, να κρατήσουν το Π.Γ.Ν.Ι. στο ύψος των περιστάσεων που απαιτούσε η υγειονομική κατάσταση της Χώρας! 


Και στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει το Π.Γ.Ν.Ι. να προσφέρει με αίσθημα ευθύνης υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Τυχόν λάθη ή αστοχίες, μπορεί να συμβαίνουν όπως γίνεται άλλωστε σε κάθε ανθρώπινο έργο! 


Η απαξίωση όμως του έργου Διοίκησης και της προσφοράς του συνόλου των Εργαζομένων που επιχειρεί η Ε.Α.Π. στην ανακοίνωσή της, παρουσιάζοντας στην κοινή γνώμη τα γεγονότα μέσα από το κομματικό της φακό, είναι τουλάχιστον αήθης και προκλητική!


Οι μετακινήσεις Προσωπικού σε νευραλγικές θέσεις και η ανακατανομή του ανθρώπινου δυναμικού, βάσει των τρεχουσών απαιτήσεων, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησης, η οποία και λογοδοτεί για την αποτελεσματικότητα των επιλογών της. Όλοι μας κρινόμαστε από τα έργα μας! 


Ας είναι σίγουρη η Ε.Α.Π. πως πλέον στελέχη που ανήκουν σε πολιτικούς χώρους διαφορετικούς από την Κυβέρνηση, δεν πρόκειται να «τιμωρηθούν μετρώντας παραλαβές κλινών και στρωμάτων»… Αυτές οι πρακτικές ήταν δικές τους… δεν τις συμμεριζόμαστε! 


Κύριο και μοναδικό μέλημα όλων των Εργαζομένων και της Διοίκησης είναι η εύρυθμη λειτουργία του Π.Γ.Ν.Ι. και η ετοιμότητα αντιμετώπισης του 4ου Κύματος! Η Ε.Α.Π. μπορεί να συνεχίσει να ψάχνει δολοπλοκίες και δολοπλόκους…


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ανακοίνωση Της Δ.Α.Κ.Ε. - Π.Γ.Ν.Ι.:Ενώ Η Μάχη Με Τον Covid Μαίνεται Η Ε.Α.Π. Π.Γ.Ν.Ι.....Χαϊδεύεται
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4141833838893284390
item