Γιατί Έβαλαν μία Μούμια στον Κεντρικό Πυρήνα του CERN;

Μία πολύ περίεργη και παράξενη φημολογία έχει αρχίσει και κυκλοφορεί στον κόσμο των συνωμοσιογράφων από τα τέλη του 2018 και εξαπλώνεται με την ταχύτητα του φωτός ως εκπληκτική πληροφoρία.

Υπάρχει ένας εξωφρενικός ισχυρισμός ότι ένα άτομο που εργάζεται για τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων στην Ελβετία, έχει μία εσωτερική πληροφορία για μία πολύ παράδοξη δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις του.

Τι συμβαίνει, λοιπόν, στην γιγαντιαία κυκλική σήραγγα που είναι χτισμένη υπόγεια και περιέχει έναν υπερβολικά ισχυρό επιταχυντή σωματιδίων;

Οι συνωμοσιογράφοι και οι θεωρίες τους υποστηρίζουν ότι το CERN έχει χτιστεί για να ωφελήσει ένα συγκεκριμένο είδος όντων που περιπλανιέται γύρω ή έξω και πέρα από την Γη.

Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι εργάζεται στην μεγάλη αυτή εγκατάσταση, ισχυρίζεται ότι έχει παρατηρήσει κάποια παράξενα πράγματα που συνέβησαν, σε ένα ασυνήθιστο πρόγραμμα.

Αφού με δυσκολία πέρασε από συστήματα ασφαλείας που δεν συνηθίζονταν ως τότε, μόλις μπήκε στο κέντρο ελέγχου, παρατήρησε ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί που δεν είχε δει ξανά ποτέ πριν. Αμέσως κατάλαβε ότι κάτι πολύ σημαντικό συνέβαινε και αποφάσισε να προχωρήσει.

Παρατήρησε ότι μια ομάδα έφερε ένα αντικείμενο στο κέντρο του Επιταχυντή, μία περιοχή που προορίζεται μόνο για ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Ξαφνικά μια φωνή ξεχώρισε δυνατή στον αέρα που ανακοίνωσε ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Είδε στις οθόνες ότι παραδόθηκε ένα περίεργο πακέτο πάνω σε φορείο. Ήταν μία μούμια. Την τοποθέτησαν στο κέντρο του Large Hadron Collider.

Τα συστήματα άρχισαν να λειτουργούν και η μούμια φάνηκε να εκπέμπει κάποιο είδος φωτός. Τότε, το εξειδικευμένο προσωπικό έσπευσε να τραβήξει το πακέτο έξω.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας στο κέντρο ελέγχου, του είπε έκπληκτος ότι το πακέτο άρχισε να κινείται. Ξαφνικά, η σύνδεση διακόπηκε και όλοι αποχώρησαν από την αίθουσα.

Αργότερα, ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης, έμαθε πως αυτή η μούμια ήταν μέλος ενός πληρώματος που είχε καταρρεύσει πριν 13000 χρόνια.

Τι είχε συμβεί; Είχε ζωντανέψει η “μούμια”; Κατά πόσο αυτή η ιστορία μπορεί να είναι πραγματική και όχι απλά αποκύημα φαντασίας;

Όπως είναι αναμενόμενο, καμία επίσημη αρχή του CERN δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει το συμβάν, ενώ όλοι οι σκεπτικιστές του κόσμου θα αμφισβητήσουν πέρα ως πέρα το προαναφερόμενο περιστατικό. Ίσως, και με το δίκιο τους, καθώς η ιστορία μοιάζει να είναι πέρα ως πέρα φανταστική.

Παρόλα αυτά μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί, αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Why did scientists put a “MUMMY” in the center of the Large Hadron Collider?

diadrastika.com

epirusblog.gr
5 of 5
Γιατί Έβαλαν μία Μούμια στον Κεντρικό Πυρήνα του CERN;
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 4466487175929572284
item