Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο» Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο»

Την Λάουρα Νάργες συνάντησαν οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο κι εκείνη μίλησε τόσο για τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι όσο και για το bullying που έχει δεχθεί για τα κιλά της.

Η παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω χάσει 18 κιλά. Πολύ απλά καταλάβαινα ότι δεν αισθάνομαι καλά με τον οργανισμό μου. Είχα τρομερές δυσκολίες με τον ύπνο. 

Γινόταν χαμός γενικά με τα σχόλια στα social media, δυστυχώς. Ανέκαθεν τα αντιμετώπιζα αυτά και μέσα στον χώρο από ανθρώπους οι οποίοι έρχονταν και μου έλεγαν "μα κάνεις τηλεόραση, δεν γίνεται να έχεις κάποια κιλά παραπάνω". Μια τέτοια νοοτροπία υιοθετούσε και ο κόσμος έξω».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα είναι μια υπέρβαση για μένα μόνο και μόνο που μπαίνω σε μια διαδικασία να πω ότι είμαι με έναν άνθρωπο και νιώθω πάρα πολύ καλά για αυτό. Δεν συνηθίζω να το κάνω αλλά νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο της ζωής μου που νιώθω πολύ εντάξει να το κάνω αυτό».

 

epirusblog.gr
5 of 5
Λάουρα Νάργες: «Έχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου και μέσα στον χώρο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5249741448144921533
Σχόλια
item